D. Gaižausko ir I. Šimonytės susirėmimas sukėlė audrą ir oficialiose partijų paskyrose feisbuke | kl.lt

D. GAIŽAUSKO IR I. ŠIMONYTĖS SUSIRĖMIMAS SUKĖLĖ AUDRĄ IR OFICIALIOSE PARTIJŲ PASKYROSE FEISBUKE

  • 55

Po audringo Seimo rytinio posėdžio, kuriame Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovo Dainiaus Gaižausko kalba išprovokavo griežtą premjerės Ingridos Šimonytės reakciją, emocijos dar anaiptol nenuslūgo. Šį kartą feisbuke susirėmė oficialios partijų paskyros.

D. Gaižauskas pasidalijo vaizdo įrašu iš Seimo rytinio posėdžio, kuriame ir užfiksuotas jo konfliktas su I. Šimonyte. 

„...nesu mergaitė pagal iškvietimą“. Na, prisišnekėjo Šimonytė ir dar Seimo tribūnoje.

Štai kokią aroganciją ir neapykantą rodo Šimonytė, kai gauna klausimą iš manęs. Manau, kad šiandien visi sužinojo, kaip reikia kreiptis į Šimonytę...“ – rašė „valstietis“.

Šiuo jo įrašu pasidalijo ir oficiali LVŽS partijos paskyra.

Po šiuo įrašu savo poziciją netrukus išdėstė oficiali Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos paskyra.

„Jūs čia rimtai dalinatės vaizdo įrašu, kuriame Dainius Gaižauskas nemandagiai, kaip tardytojas bendrauja su premjere? Jums čia atrodo dalykas, kuriuo reikėtų didžiuotis ir rodyti kaip politinės kultūros pavyzdį? Taigi, Ingrida į vienus vartus sudorojo Gaižauską savo labai racionaliais ir seniai žinomais (!) argumentais“, – rašė oficiali TS-LKD paskyra.

Kaip jau rašyta, šiandien Seimo rytiniame posėdyje užvirė aštrios diskusijos dėl karantino, išprovokavusios griežtą premjerės I. Šimonytės reakciją.

„Jeigu jūs nesiruošiate karantinui, ko gero, jis yra antrinis variantas, jei nepavyks nepaprastosios padėties įvesti, ir mero tiesioginių rinkimų nebus. Teisingai? Tai paaiškinkite, stokite į tribūną, nes esate vykdomosios valdžios atstovė. Tai prašom atsiskaitykit Seimui. Ačiū“, – Vyriausybės vadovę ragino D. Gaižauskas.

Premjerė „valstiečiui“ pateikė griežtą atsakymą.

„Gerbiamas kolega, aš esu vykdomosios valdžios atstovė, bet nesu mergaitė pagal iškvietimą. Tai tą norėčiau užtvirtinti“, – teigė I. Šimonytė, o šiuos žodžius lydėjo parlamentarų plojimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (55)

Jei balsuosiu,

tai tik už valstiečius, tik Valstiečiai gali Lietuvą sugrąžinti į normalų gyvenimą. Tą pajutau savo kailiu.

Indrė

Nesuprantu,kaip koncervatorių rinkėjai pakençia tą Šimonyté.Juk ji jus niekina,nekençia,iš pykčio visa purtosi. Boba visai be empatijos źmonems,o jiems patinka,kai apie bizūnaą kalba. Nesuprantamas toks sadomazo.

Taigi taigi

Padoresni žmonės palieka Karbauskio gandragalvius - lieka vien goželio tipo padugnės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS