D. Grybauskaitei – siūlymai kandidatuoti į prezidentus: ji to nesvarsto | kl.lt

D. GRYBAUSKAITEI – SIŪLYMAI KANDIDATUOTI Į PREZIDENTUS: JI TO NESVARSTO

  • 193

Kylant iniciatyvų, raginančių kadenciją baigusią prezidentę Dalią Grybauskaitę dalyvauti kitąmet vyksiančiuose šalies vadovo rinkimuose, ši toliau laikosi pozicijos, kad aktyvioje politikoje nedalyvaus.

„Savo poziciją dėl nedalyvavimo rinkimuose prezidentė jau išsakė“, – BNS nurodė kadenciją baigusios prezidentės atstovė spaudai Goda Bacenskienė.

Internetinė platformoje „peticijos.lt“ sukurtas kreipimasis į „Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę, prašant dalyvauti rinkimuose“, ją pasirašė apie 4,8 tūkst. žmonių. Jos kandidatūrą pasiūlė ir galimus kandidatus praėjusią savaitę pradėję kelti valdančiosios TS-LKD skyriai.

Maždaug prieš metus D. Grybauskaitė pareiškė, jog po antros kadencijos pabaigos pasitraukė iš aktyvios politikos.

D. Grybauskaitė prezidento pareigas ėjo dvi kadencijas iš eilės 2009–2019 metais

Prezidento rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (193)

putino subinlaižiams

jau 8866 .Bravo, Kremliaus šunaujai ir jų draugams gandragalviams! Jūsų pastangos keikiant ir koliojant Grybauskaitę duoda gerų rezultatų. Kuo daugiau ją keikiat ir koliojat, tuo daugiau norinčių pasirašyti peticiją dėl Grybauskaitės dalyvavimo rinkimuose. Nemažinkit pastangų, o pajutę nuovargį, spaudykit Karbauskio kvailą vištą - tai padeda išlikti žvaliems

tai

> Kaip patogu įslaptintiems kgbistams , tik kas pasako tiesa , tuojau klijuoja psichopato etiketę - senas įprotis nuo sovietų laikų.

to TAI

o kur buvo komentatorius TAI per visus įvykius ir dabar? Ogi durnyne,ir tada ir dabar...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS