D. Šakalienė apie R. Žemaitaičio atstatydinimą: eilinė „valstiečių“ vendeta | kl.lt

D. ŠAKALIENĖ APIE R. ŽEMAITAIČIO ATSTATYDINIMĄ: EILINĖ „VALSTIEČIŲ“ VENDETA

Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos narė Dovilė Šakalienė teigia, kad Remigijaus Žemaitaičio atstatydinimo klausimas iš Seimo vicepirmininko pareigų – dar viena „valstiečių“ vendeta.

D. Šakalienė kviečia valdančiuosius liautis teikti tokias iniciatyvas ir kviečia sutelkti dėmesį į Seimo darbą, už kurį jiems mokomas atlyginimas.

„Pastaruoju metu tikrai esu ne vienintelė, kuriai sunku suvokti kai kurias valdančiųjų iniciatyvas. Jie vis pasirašinėja visokias naujas koalicijų sutartis, tarsi motyvuoja savo veiksmus, kad jie remiasi savo koalicinės daugumos susitarimais. Tai kokiu pagrindu tuomet, jie nori poną Žemaitaitį atstatydinti, juk jis yra partijos vadovas ir partija yra valančiojoje koalicijoje. Koks yra to pagrindas, sunku suvokti, išskyrus tai, ką ir sveikas protas kužda, kad tai eilinė vendeta, eilinis kerštas. Tik noriu pasakyti, kad tai taip nusibodo. Laukia biudžetas ir jam mes turime skirti šimtaprocentinį dėmesį“, – Eltai teigė D. Šakalienė.

Tik noriu pasakyti, kad tai taip nusibodo. Laukia biudžetas ir jam mes turime skirti šimtaprocentinį dėmesį.

D. Šakalienė kviečia valdančiuosius sukoncentruoti dėmesį į priiminėjamą biudžetą.

„Mano asmenine nuomone, reikia baigti su šitais dalykais, net nebeįdomu, kaip viskas pasibaigs. Gal galėtume pradėti daryti savo tiesioginį darbą, už kurį mums mokamas atlyginimas“, – teigė D. Šakalienė.

ELTA primena, valdantieji renka parašus dėl „tvarkiečių“ lyderio R. Žemaitaičio atstatydinimo iš Seimo vicepirmininko pareigų.

„Valstiečių“ frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis ketvirtadienį į klausimą, kada jie bus pateikti Seimui, atsakė: „kada ateis laikas“.

Politikas neabejoja, kad jei R. Žemaitaitis pats neatsistatydins iš Seimo vicepirmininko pareigų, valdantiesiems užteks balsų jį atstatydinti.

„Bus lygiai taip pat kaip ir Seimo pirmininko atveju: Seimo daugumai užteks balsų“, – sakė R. Karbauskis.

Kol nesulauks partijos sprendimo, „tvarkiečių“ lyderis R. Žemaitaitis trauktis iš Seimo vicepirmininko pareigų neketina.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

......

Manau vendeta labai paveike pacia Sakaliene -sensta tiesiog akyse

Mociute

O ka jau tau poniute pakuzdejo sveikas protas.kai Lietuvos vaikus pardavinejai i kaire ir i desine ,kaip kokius suniukus ,kazin ka dabar veikia mergaite,istremta i N Zelandija, ai senas ir pamirstas reikalas,bet zmones tavo isdaigu nepamirso.Nauja zodi ismokai ,,vendeta,, tai nepamirsk jo, kada nors likimas tau atlygins uz ,,zygdarbius,,

Anonimas

Šliaužiojanti kobra mintanti vaikų ir tėvų ašaromisužsieniečiams parūpinanti už pinigus klykiančių vaikų.. Prekyba vaikais iniciatorė... Kaip tokią vaikžudę žemė nešioja....?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS