Daiktų už 19 tūkst. išdovanojęs K. Vilkauskas teisinasi prisiminęs darbą Kalėdų Seneliu | kl.lt

DAIKTŲ UŽ 19 TŪKST. IŠDOVANOJĘS K. VILKAUSKAS TEISINASI PRISIMINĘS DARBĄ KALĖDŲ SENELIU

  • 0

Lietuvos Seimo rūmuose yra ne tik posėdžių salė, kabinetai ir restoranai. Čia ir sandėlis, kuriame – gausu įvairiausių dovanų, skirtų rinkėjams. Sandėlyje yra visko – arbatos, skėčių, tušinukų, kavos, vėliavų, net šachmatų. Parlamentaras Kęstutis Vilkauskas užima trečiąją vietą tarp tų, kurie iš sandėlio paėmė daiktų, kainavusių daugiausiai. Per trejus kadencijos metus, K. Vilkauskas iš sandėlio išsinešė 8 556 daiktus už daugiau kaip 19 tūkst. eurų.

Remiantis akcijos „Skaidrinam“ ir portalo 15min duomenimis, K. Vilkauskas lyderiauja tarp iš sandėlio imtų saldumynų – padovanodavo po vieną saldainių rinkinį per dieną.

„KK2“ komandos paklaustas, kaip per trejus metus išdovanojo gėrybių už beveik 20 tūkst., K. Vilkauskas sakė, kad tai – jo kraujyje.

„Žinote, aš trisdešimt metų dirbau Kalėdų Seneliu. Galbūt kažkiek to yra kraujyje. Kadangi aš tikrai žmogus – ne savanaudis. Na, galbūt šiek tiek persistengiau, bet manau, kad nepažeidžiau jokių taisyklių. Aišku, tą klausimą reikia bendrai Seimo nariams spręsti ir susitarti“, – sakė K. Vilkauskas.

K. Vilkauskas rinkėjams dovanojo kvepiančias žvakes, gintarines apyrankes, šilkines skareles ir net šokdynes.

„Šokdynės – prizas vaikų piešinių konkursui. Darėme jį Vasario 16-osios proga, aktyviai dalyvavo tiek Vievio krašto, tiek Trakų rajono žmonės. Šokdynės nukeliavo patiems mažiausiems“, – pasakojo K. Vilkauskas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Anot akcijos „Skaidrinam“ organizatorių, iš sandėlio K. Vilkauskas paėmė 31 kvepiančią žvakę ir keturiolika šilkinių skarelių.

„Žvakės buvo senjorams ir žmonėms, kurie dalyvavo bendruomeniniuose vakaruose, sakykim, tai tokia prieškalėdinė dovana. Šilkinės skarelės buvo jubiliejams. Yra senjorių, vidutinio amžiaus moterų, kurios labai džiaugiasi gavę šitą kuklią dovanėlę“, – sakė K. Vilkauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS