Darbą Prezidentūroje baigia G. Nausėdos patarėja R. Statkuvienė | kl.lt

DARBĄ PREZIDENTŪROJE BAIGIA G. NAUSĖDOS PATARĖJA R. STATKUVIENĖ

  • 2

Darbą Prezidentūroje baigia prezidento Gitano Nausėdos patarėja Regina Statkuvienė.

„Šiandien paskutinė mano darbo diena Prezidentūroje. Priėmiau labai nelengvą, bet gerai apgalvotą sprendimą trauktis iš pareigų. Nuoširdžiai dėkoju Prezidentui Gitanui Nausėdai už suteiktas galimybes. Taip pat visiems, su kuriais teko šiuos daugiau nei dvejus metus kartu darbuotis, ruoštis vizitams, renginiams ir juose dalyvauti. Tai buvo įdomi ir unikali patirtis“, – feisbuke rašo R. Statkuvienė.

„Didžiulis ačiū tiems, kurie saugo institucinę atmintį savo nuoširdžiu, profesionaliu, tyliu darbu. Nuoširdžiai linkiu visiems sveikatos ir prasmės darbuose. Nesvarbu, kokios institucijoje ar organizacijoje dirbame, dirbkime dirbame savo valstybei, Lietuvai, mūsų vienintelei žemei“, – taip pat pažymi ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

komentatoriui

MULKI tu, MULKI, tavo paties raidėmis tariant. Nepavargsti nesąmones rašinėdamas? Padorus ir darbštus žmogus buvo priverstas išeiti. Bet tokiems bebenčiukams kaip tu PEZALUS ir melo BEZDALUS svarbu skleisti.

matosi , jog TINGINIAI pavargsta s ė d ė d a m i

tai rodo , jog PREZIDENTŪRA negeba suformuoti ATSAKINGŲ patarėjų KORPUSO , kurie savo v e i k s m a i s SPRĘSTŲ problemas Lietuvoje--kaip matome , neretas atvejas jog į prezidentųrą patenka ATSITIKTINĖS asmenybės, kurios menkina PREZIDENTŪROS prestižą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS