G. Landsbergis: Europa nepaliks Lietuvos vienos „siautėjančio diktatoriaus“ akistatoje | kl.lt

G. LANDSBERGIS: EUROPA NEPALIKS LIETUVOS VIENOS „SIAUTĖJANČIO DIKTATORIAUS“ AKISTATOJE

  • 18

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis po pirmadienį vykusio susitikimo su Lietuvoje viešinčiu Europos Komisijos nariu Thierry Bretonu sako išgirdęs patikinimą, kad Europa Lietuvos nepaliks vienos „siautėjančio diktatoriaus“ akistatoje.

„Europos patikinimas, kad Lietuva nebus palikta viena akivaizdoje su siautėjančiu diktatoriumi, yra tvirtas ir garsiai pasakytas“, – teigė G. Landsbergis po susitikimo su komisaru Th. Bretonu.

Už vidaus rinką atsakingas Th. Bretonas pirmadienį taip pat susitinka su premjere ir prezidentu. Susitikimo metu bus aptarti ilgalaikių vakcinų tiekimo, vakcinavimo, ES vidaus rinkos klausimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Jau matau

Kaip pratoseviciaus likimas laukia :). Sedės su Morta prieš kameras: mūsų nemuša, duoda valgyt, duodam parodymus. Cha cha.

Man

baba pasakojo kad pokary Amerika sukursčius naivius vyriokus eit į miškus kovot prieš rusų režimą irgi žadėjo kasdien kad ateis ir tikrai išvaduos Lietuvą nuo raudonųjų. Bet taip ir neatėjo:D)--- * --Kaip blogai mūsų valdantieji žino istoriją ir jos pamokas ka vėl lipa ant to paties grėblio

vartojančiam kreipinį "Gabriuk"

90% komentarų rašo nukvakęs senbezda komunistas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS