G. Nausėda ketvirtadienį susitiks su Ispanijos premjeru P. Sanchezu | kl.lt

G. NAUSĖDA KETVIRTADIENĮ SUSITIKS SU ISPANIJOS PREMJERU P. SANCHEZU

  • 1

Ketvirtadienį Lietuvos karinių oro pajėgų Šiaulių aviacijos bazėje prezidentas Gitanas Nausėda susitiks su vizito į Lietuvą atvyksiančiu Ispanijos ministru pirmininku Pedro Sanchezu, pranešė Prezidentūra.

Susitikime su Ispanijos premjeru planuojama aptarti regiono saugumo ir priimtų NATO sprendimų įgyvendinimo klausimus, bendradarbiavimą ES, santykius su Rusija ir Baltarusija, nelegalios migracijos keliamus iššūkius, ES rytinių ir pietinių sienų apsaugą, Astravo AE ir elektros, pagamintos nesaugiose atominėse elektrinėse, pateikimo į ES vidaus rinką užkardymo problemas.

Lietuvos prezidentas ir Ispanijos premjeras taip pat susitiks su NATO oro policijos misijoje Baltijos šalyse tarnaujančiais ispanų kariais.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jovita

Prezidente dėkojame del pozicijos su "vaivorykštiniais".Kodėl turi mums įstatymus kurti iškrypėlių mažuma. Raginkit neįgalią vyriausybę statyti armiją pasienyje su Baltarusija,jau apie 1500 pabėgėlių ,o jie dar vis diskutuoja.Ar reikia laukti ,kad pritruks policijos juos suvaldyti, mūsų kiemuose ,gatvėse pilna jų bus,Kaip Afrikoj nedavei daikto ,kulka į kaktą. Del elektros ,dujų kainų ,vel monopolistų nesutramdo,pelnus iš liaudies kraunasi, jūs darykit tvarką arba tegul eina von iš valdžios

SUSIJUSIOS NAUJIENOS