G. Nausėda ragina žmones aktyviai ir atsakingai balsuoti Seimo rinkimuose | kl.lt

G. NAUSĖDA RAGINA ŽMONES AKTYVIAI IR ATSAKINGAI BALSUOTI SEIMO RINKIMUOSE

Prezidentas Gitanas Nausėda ragina žmones aktyviai ir atsakingai balsuoti Seimo rinkimuose bei teigia, kad koronavirusas negali tapti priežastimi atsisakyti pilietinės pareigos.

„Balsuojame sudėtingu pandemijos metu, tačiau koronavirusas negali ir neturi tapti priežastimi atsisakyti savo pilietinės teisės ir pareigos“, – feisbuke išplatintame vaizdo įraše kalbėjo šalies vadovas.

Jo teigimu, rinkimų apylinkėse sudarytos visos sąlygos saugiai balsuoti.

Pasak G. Nausėdos, svarbu balsuoti aktyviai ir atsakingai, kad išrinkti politikai atstovautų žmonėms, o ne interesų grupėms.

„Nėra geresnio meto parodyti, kad mes visi kartu esame tauta, kurianti savo valstybę. Nėra kito būdo užtikrinti, kad didžiulė balsų įvairovė, skirtingos mūsų idėjos ir troškimai atvestų mus prie bendrų sprendimų“, – sakė G. Nausėda.

Balsuojame sudėtingu pandemijos metu, tačiau koronavirusas negali ir neturi tapti priežastimi atsisakyti savo pilietinės teisės ir pareigos.

„Nepaprastai svarbu, kad tautos atstovai tarnautų visiems Lietuvos žmonėms, o ne atskiroms interesų grupėms, todėl šiandien kreipiuosi į jus, Lietuvos žmonės, – nelikite abejingi“, – teigė prezidentas.

„Balsuokite aktyviai, balsuokite atsakingai. Balsuokite už tai, kad mūsų šalis klestėtų ir siektų aukščiausių tikslų“, – pridūrė jis.

Šalies vadovas taip pat teigė, kad turime „unikalią progą pasinaudoti savo gebėjimais ir Europos Sąjungos galia žengti didelį žingsnį į priekį“.

„Kurkime socialiai teisingą, žalią ir inovatyvią Lietuvą – gerovės Lietuvą“, – kalbą baigė G. Nausėda.

Ketvirtadienis – paskutinė balsavimo iš anksto diena. Pagrindinis balsavimas Seimo rinkimuose vyks sekmadienį.

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Anonimas

zmones teisingai daro kad uz kolchoznikus balsuoja,nes sie kazko tai dave zmonems,o kiti tik savo keseniu teziurejo. o tie naujai susitelke,na manot ko jie verzesi i ta seima,ogi arciau lovio ir gerybiu sau o ne jums

o

kur tautos isrinktieji kuriuos VRK biorobote neiteisino tai nepudrink z monems smegenu. lieka tik uz valstiecius nes jie dar kazka dave kiti visi slikstus nostalginiai veidmainiai ?...

rinkimų iliuzija

Šitie,atsiprašant,“rinkimai“ yra visiškai tuščias nieko nelemiantis debiliškas farsas, nė kiek ne blogesnis nei tarybiniais laikais-bet kokiu atveju visada „laimi“ tik tolerastų ir vagių blokas, jokiai realiai opozicijai juose dalyvauti tiesiog NELEIDŽIAMA. Mūsų valdžiagyvių niekas nerenka-juos visus iki vieno iš anksto PASKIRIA jų ponai už Atlanto nuo pat 1990 metų. Rinktis paprasčiausiai nėra iš ko.  Visos "partijos" tėra elementarios konkuruojančios banditų gaujos,tesiskiriančios tik pavadinimais,jų tikslai visiškai vienodi-negrų ir afganų kolonizuota Lietuva be lietuvių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS