G. Nausėda: Vakarų demokratijos neturi toleruoti A. Navalno arešto | kl.lt

G. NAUSĖDA: VAKARŲ DEMOKRATIJOS NETURI TOLERUOTI A. NAVALNO AREŠTO

  • 25

Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad Vakarai negali toleruoti į Maskvą sekmadienį grįžusio Rusijos opozicijos politiko Aleksejaus Navalno arešto, kuris rodo, kad Kremlius sistemingai piktnaudžiauja žmogaus teisėmis.

„Pasibaisėtinas Rusijos opozicijos lyderio A. Navalno areštas jam tik ką sugrįžus namo yra tik dar vienas Kremliaus pastangų sistemingai piktnaudžiauti žmogaus teisėmis ir demokratinėmis laisvėmis įrodymas. Vakarų demokratijos to neturi toleruoti“, – parašė G. Nausėda socialiniame tinkle „Twitter“.

A. Navalnas sekmadienio vakarą grįžo į Maskvą iš Vokietijos. Oro uoste jį išsivedė teisėsaugos pareigūnai. Rusijos kalėjimų tarnyba pranešė, kad jis sulaikytas, nes pažeidė 2014 metais sukčiavimo byloje jam paskirtos lygtinės bausmės sąlygas.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Įdomu

Kodėl nuo ryto iki vakaro tik,apie Rusiją,kodėl nė žodžio,apie Amerikos maištininkus,ten daug baisiau? Aū ,"patriotai".KUr beretininkai,kur Ksčėjus,kur Tapkinas?Tai paboikotavę prie Rusijos ambasados,galėjote patraukti ir prie Amerikos ambasados.Ten maištininkai baisesni.Lauksime žinių,apie Ksčėjaus chebros nubaudimą,nes jie pažeidė karantino taisykles,ko gero ir leidimo maištauti neturėjo.O Kasčėjus dar turėtų būti nubaustas ir už valstybinės vėliavos išniekinimą.

manau

Vaakarų "demokratijos neturėtų toleruoti A.Paleckio arešto ir tos antidemokratinės bylos kurią jam sukurpė rėžimas. .

Palaukit!

o Lietuva tai ne Vakaru demokratija? Jei ne - tai kokia ta demokratija Lietuvoje?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS