G. Paluckas: tikiuosi, kad naujasis šalies vadovas įvykdys savo pažadus | kl.lt

G. PALUCKAS: TIKIUOSI, KAD NAUJASIS ŠALIES VADOVAS ĮVYKDYS SAVO PAŽADUS

Rinkimų rezultatų laukiantis Gintautas Paluckas tikino, kad yra pasiruošęs dirbti su abiem kandidatais į prezidentus ir kelia jiems vienintelį reikalavimą – laikytis duoto žodžio. Tuo tarpu Europos Parlamento rinkimuose kelia aiškius tikslus - rinkimuose tikisi laimėti du mandatus ir surinkti ne mažiau balsų nei per savivaldybių tarybų rinkimus.

„Lūkesčiai yra laimėti du mandatus (...) Mūsų lūkestis yra pasiekti panašų rezultatą kaip savivaldos rinkimuose bendru balsų skaičiumi“, - sakė G. Paluckas.

G. Paluckas teigė, kad pagrindinės paramos tikisi iš rajonų, regionų centrų. Taip pat, tvirtina, kad rinkimų agitacijos metu atliktas darbas turėtų duoti didesnį rezultatą kaimiškose vietovėse ir miestuose.

„Mūsų didysis rėmėjų ratas yra rajonų centruose, regionų pagrindiniuose miestuose, miesteliuose ir tikimės kaimiškose teritorijose šįkart pasirodyti kiek geriau“, - sakė LSDP pirmininkas.

LSDP pirmininkas neatskleidė, už ką balsavo Prezidento rinkimuose, bet teigė, kad ženklai rodo, jog lyderis yra ekonomistas Gitanas Nausėda.

„Aš tikiuosi, kad Lietuva išsirinko prezidentą, kuriuo bus patenkinta bent penkerius metus, nes buvo Lietuvos istorijoje atvejų, kai tik išsirinko ir visi iš karto sakė, tai juk niekas nebalsavo už jį, tai kaip mes jį išrinkom. (...) Man atrodo, kad Gitanas Nausėda vis tik tai yra lyderis šiuose rinkimuose, nes jis, berods, laimėjo 48 savivaldybes (pirmajame ture. – ELTA). Tai jau daug pasako. Vienas Vilnius Lietuvai Prezidento dar nėra išrinkęs“, - prognozavo G. Paluckas.

G. Paluckas tikisi, kad naujasis šalies vadovas laikysis duoto žodžio ir vykdys rinkimų metu duotus pažadus.

„Mano pats didžiausias lūkestis yra tai, kad prezidentas ar prezidentė laikytųsi tų pažadų ar tų nuostatų, kurias išdėstė rinkimų metu (...) Aš neturiu jokių asmeniškumų ar preferencijų, nes nė vienas iš jų nėra socialdemokratas. Meilės pagal pasaulėžiūrą nėra. O darbiniai santykiai bus puikūs, nuostabūs, jeigu visi laikysis savo žodžio“, - sakė G. Paluckas.

2014 metų rinkimuose LSDP laimėjo du mandatus į Europos Parlamentą.

Pirmajame Prezidento rinkimų ture Gitanas Nausėda ir Ingrida Šimonytė surinko panašų balsų skaičių. Pirmąją vietą, su nežymia persvara užėmė Ingrida Šimonytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS