I. Šimonytė sako, kad prezidento kritika ministrų kabinetui nenustebino | kl.lt

I. ŠIMONYTĖ SAKO, KAD PREZIDENTO KRITIKA MINISTRŲ KABINETUI NENUSTEBINO

Premjerė Ingrida Šimonytė sako nenustebusi sulaukusi prezidento Gitano Nausėdos kritikos jos vadovaujamam Ministrų Kabinetui.

Žurnalistų penktadienį paklausta, kaip vertina šalies vadovo ketvirtadienį išsakytus teiginius apie nenuoseklią Vyriausybės komunikaciją, premjerė pažymėjo dar negirdėjusi, kad kas apskritai nebūtų dėl to kritikavęs jos vadovaujamo Ministrų Kabineto.

„(Vertinu – ELTA) kaip ir visą kritiką dėl komunikacijos, negirdėjau, kad kas dar nekritikavo dėl komunikacijos“, – penktadienį žurnalistams sakė premjerė.

Prezidentas G. Nausėda ketvirtadienį teigė, kad pagrindinė Vyriausybės problema yra nenuosekli komunikacija dėl karantininių sprendimų.

„Mano nuomone, komunikacija būtų daug labiau nuosekli ir pasiekianti žmones, jeigu mes nustotume vieną kartą komentuoti tuos sprendimus, kurie dar nėra priimti“, – teigė G. Nausėda.

„Dabar pirmadienį ekspertai pasiūlo sprendimą, antradienį jis svarstomas, trečiadienį Vyriausybė savo posėdyje tą sprendimą priima. Pirmadienį, antradienį, trečiadienį jie keičiasi. Tai žmonės nebesupranta, kur yra tikrasis sprendimas, nes visi puola komentuoti tai, kas dar nėra galutinai iškepta“, – teigė šalies vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zigmas

Taigi pabudo prezidentas tarsi Pilypukas išsimiegojąs kanapėse. Girdėjau prezidento tiesiogiai per televiziją pasakytas mintis ,kad premjerė galėjo tuos suvaržymus atpalaiduoti anksčiau mane paėmė siustas, o kur tamsta buvai kai buvo sprendžiami klausimai kaip elgtis su ta nelaime kai visą šalį užplūdęs korono virusas. Tokia prezidento kritika vyriausybės atžvilgiu yra tiesiog nesuprantama ką norėjo jis išreikšti ar pademonstruoti , kad jis yra labai protingas ir viską numątantis iš anksto tarkime metus į priekį protingiausias ar tik tiek kad kritikuotų Šimonytės , vadovaujamą vyriausybę , parodydamas , kad ir jam atseit rūpi žmonių gerovė. ,Juokdarys daugiau nieko .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS