I. Šimonytė tikisi, kad prezidentas pirmadienį patvirtins Vyriausybės sudėtį | kl.lt

I. ŠIMONYTĖ TIKISI, KAD PREZIDENTAS PIRMADIENĮ PATVIRTINS VYRIAUSYBĖS SUDĖTĮ

  • 7

Paskirtoji premjerė Ingrida Šimonytė tikisi, kad prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį patvirtins Ministrų kabineto sudėtį ir tą pačią dieną bus paskelbta Vyriausybės programa.

Prezidento ir paskirtosios premjerės susitikimas numatomas 14 val. 30 min.

„Labai tikiuosi, kad po to susitikimo jau bus galima kalbėti apie tai, kad sprendimas yra ir galbūt ir dekretas yra, o Vyriausybės programa bus įregistruota šiandien“, – interviu LRT radijui pirmadienį sakė I. Šimonytė.

I. Šimonytės Vyriausybė gaus įgaliojimus veikti, kai Seimas pritars jos programai. Tai gali įvykti šią arba kitą savaitę, priklausomai nuo to, kiek laiko programos svarstymui skirs Seimo nariai. 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

G

Skubėti nereikia, galimai vienas iš kandidatų pravažiavo pro raudoną, prieš 10 metų, todėl galimai gali ir vėl tokį ar net didesnį nusižengimą planuoti ateityje.Su tokiais mums nepakeliui.

wolskas

Keno sorošinis skystymėlis.. Net juokas neima.

Jau buvo Šimonytė ministre ,parodė ką sugeba.

Kritikavo valstiečius daug nieko nesiūlydami .Buvo daug kritikos dėl valstiečių netinkamo darbo . Dabar kai taps patvirtinta vyriausybe ir paskelbs programa ,pažiūrėsim kokiu dviračiu jie mins į Lietuvos gerove ?.Gal dviratis bus naujai išrastas ,ar ištobulintas iki labai aukšto lygio?.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS