I. Šimonytės reakcija į techninius nesklandumus per posėdį: man bus kaip P. Gražuliui | kl.lt

I. ŠIMONYTĖS REAKCIJA Į TECHNINIUS NESKLANDUMUS PER POSĖDĮ: MAN BUS KAIP P. GRAŽULIUI

Trečiadienį nuotoliniu būdu vykusiame Vyriausybės posėdyje neišvengta techninių nesklandumų. Į keblią situaciją pateko premjerė Ingrida Šimonytė – iš pradžių kolegos negirdėjo, ką ji kalba, o vėliau pradėjo strigti ir vaizdas. Tačiau premjerė nepasimetė ir pajuokavo: „Čia man bus kaip Petrui Gražuliui tuoj“.

Vaizdo įraše matyti, kaip I. Šimonytė kalba ir gestikuliuoja rankomis, tačiau kolegos jos negirdi. „Premjere, jūsų mikrofonas išjungtas“, – sureagavo aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

„Tai nežinau, tylą galima užpildyti. Kadangi vicepremjero nėra tokios pozicijos, tai nėra, kas pavaduoja“, – tylą bandė užpildyti S. Gentvilas.

Apie premjerei kilusius techninius nesklandumus netruko informuoti Vyriausybės kanclerė Giedrė Balčytytė. „Laba diena, atsiprašau, pakibo premjerės kompiuteris, tai tuoj pasijungs po minutės. Čia Giedrė Balčytytė kalba“, – sakė Vyriausybės atstovė. 

Tačiau net ir praėjus kelioms minutėms premjerė ir toliau į ekraną žvelgė negalėdama komunikuoti. Šįkart problemą bandė išspręsti užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis. „Giedre, jūs gal galite leisti premjerei atsisėsti prie jūsų elektroninės priemonės?“ – klausė politikas.

Vaizdo įraše matyti, kaip I. Šimonytei paduodamas mobilusis telefonas ir premjerė pagaliau galėjo kreiptis į kolegas ir dalyvauti posėdyje. 

Aš tai nesuprantu, kas čia mane rodo ar nerodo? Ir ką jūs čia transliuojate iš viso? Vaizdas yra vienoj kameroj, o garsas kitoj kameroj. Fantastika.

Tačiau čia iškilo dar viena problema – prieš I. Šimonytę pastatyta kamera staiga pradėjo sukiotis. Premjerė neteko kantrybės: „Aš tai nesuprantu, čia mane rodo ar nerodo? Ir ką jūs čia transliuojate iš viso? Vaizdas yra vienoj kameroj, o garsas kitoj kameroj. Fantastika. Čia man bus kaip Petrui Gražuliui tuoj“.

Vyriausybės posėdyje dalyvavę politikai neslėpė šypsenos – kilę techniniai nesklandumai ir premjerės reakcija prajuokino visus. 

„Bet apsirengęs lankytojas“, – į premjerės pokštą sureagavo kolega.

Nu tai bet aš darbe esu“, – toliau šmaikštavo I. Šimonytė.

„Petras irgi darbe buvo“, – įsiterpė ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

Nors premjerės kolegos ir bandė susidoroti su techniniais nesklandumais, tačiau – nesėkmingai. Todėl posėdį paprašyta laikinai sustabdyti ir, po kiek laiko tiek vaizdo, tiek garso problemos buvo pašalintos – nuotolinis posėdis ir vėl vyko įprasta tvarka.

Primename, kad gruodžio pradžioje į skandalą įsivėlė politikas Petras Gražulis.  Apie jį šiandien kilus nesklandumams ir pašmaikštavo I. Šimonytė.

Tuomet nuotoliniame Kultūros komiteto posėdyje P. Gražulis pasirodė ne vienas, o su pusnuogiu vyru. Panašu, kad prie kolegų P. Gražulis prisijungė posėdyje nagrinėjamų klausimų įkarštyje. Kultūros komiteto pirmininkas Vytautas Juozapaitis vieną po kito pristatė klausimus, o tuomet pasigirdo ir P. Gražulio balsas. 

Politikas norėjo įsitikinti, ar kolegos jį girdi, todėl paklausė: „Ar jūs manęs negirdite? Alio?“. V. Juozapaitis netruko sureaguoti: „Atsiprašau labai, kas čia kalba?“. P. Gražulis prisistatė dar kartą ir tuomet pasirodė ekrane, o šalia jo stovėjo pusnuogis vyriškis.

Rašyti komentarą
Komentarai (74)

Tas

Tas internetinis seimas su savo televizija labai panasus 1960 metu lietuvos televizija tai vaizdo nera tai garso nera pasijuokimas kazkoks

Jd

Išsišiepėliai su savo nenormaliais (idio***ais įstatymais) Leiskit žmonėm gyvent . Negaliu žiūrėti ir straipsnio net neskaičiau.

Visai nusiliberalėjo gaišenos

Frykų šou, vienžo... Ateinančius 4 metus ne gerove šalyje rūpinsis, o apie Gražulio sugulovus kalbės... Viešpatie, už ką tu tuos lietuvius taip baudi..?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS