Ignalinos vicemeras Meilės dieną atšventė skandalingai: traukiasi iš posto | kl.lt

IGNALINOS VICEMERAS MEILĖS DIENĄ ATŠVENTĖ SKANDALINGAI: TRAUKIASI IŠ POSTO

  • 7

Girtutėlis darbo metu prie nuosavo automobilio vairo sulaikytas Ignalinos rajono savivaldybės vicemeras, buvęs Seimo narys Manfredas Žymantas traukiasi iš pareigų savivaldybėje, informavo portalas delfi.lt.

Savaitgalį žiniasklaidoje buvo pranešta, kad Vilniaus rajone penktadienį sulaikytas neblaivus automobilį vairavęs Ignalinos savivaldybės darbuotojas.

Ignalinos politikas, Darbo partijos Ignalinos skyriaus pirmininkas M. Žymantas sunkiai apgirtęs prie vairo buvo sulaikytas šiek tiek po vidurdienio. Matyt, Ignalinos vicemeras Valentino dieną šventė jau nuo ankstyvo ryto, nes į alkoholio matuoklį jis įpūtė 2,78 promilės. Girtas Ignalinos valdininkas buvo uždarytas į areštinę.

Ignalinos rajono savivaldybės meras, socialdemokratas Justas Rasikas žurnalistams tvirtino, kad jo pavaduotojas M. Žymantas savaitgalį atsiuntė laišką, kad traukiasi iš vicemero pareigų, ir nuo pirmadienio  pasiprašė nemokamų atostogų.

Policijos departamentas šeštadienį informavo, kad Molėtus ir Vilnių jungiančiame kelyje, ties Nemenčinėlės kaimu, šiek tiek po vidurdienio sustabdytas nuosavas automobilis „Renault Clio“, kurį vairavo 1970 metais gimęs Ignalinos savivaldybės darbuotojas.

Gydytojo išsilavinimą turintis Darbo partijos atstovas M. Žymantas 2004–2008 m. buvo Seimo narys.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kopūstas.

Oh, gaila žmogaus, kvailu būdu prarado postą.

As

Darbo partija ir viskas tuom pasakyta :)

XXX

w︆︆︆︆︆w︆︆︆︆w︆︆︆.︆︆︆G︆︆e︆︆︆︆︆︆t︆︆︆︆︆︆︆M︆︆e︆︆︆e︆︆︆︆︆t︆︆︆︆︆s︆︆︆︆︆.︆︆︆c︆︆o︆︆m - pažinčių svetainė suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems passimylėti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS