Internete bus skelbiama informacija apie visus tarnybinius nusižengimus | kl.lt

INTERNETE BUS SKELBIAMA INFORMACIJA APIE VISUS TARNYBINIUS NUSIŽENGIMUS

Internete bus skelbiama informacija apie visus tarnybinius nusižengimus.

Seimas šią savaitę priėmė tai numatančias Teisės gauti informaciją iš valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų įstatymo pataisas.

Pataisoms įsigaliojus, įstaigų interneto svetainėse bus skelbiama apibendrinta informacija apie visus įstaigoje nustatytus tarnybinius nusižengimus ir už juos paskirtas galiojančias tarnybines nuobaudas bei informacija apie įstaigos valstybės tarnautojų gautus apdovanojimus ir paskatinimus.

Šiuo metu galiojančiame įstatyme įtvirtinta, kad valstybės ar savivaldybės institucijos ar įstaigos savo interneto svetainėse privalo skelbti tik informaciją apie įstaigoje nustatytą šiurkštų tarnybinį nusižengimą ir už jį paskirtą galiojančią tarnybinę nuobaudą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kęstas Br.

Ne tai skelbkite. Lietuvos medikai dėl kyšių užmušinėja ir sergančius širdies nepakankamumu, tame tarpe net jaunus. Kad gydyti ne tik lovos režimu, reikalauja kyšio. Todėl gydymo statistika siaubinga: "_Ligai toliau pažengus, įsodinami širdies stimuliatoriai, kiti jos veiklą gerinantys prietaisai. Tačiau Lietuvos ligoniams šių modernių prietaisų implantuojama gerokai mažiau nei vidutiniškai Europos šalyse. „Pagal ES vidurkį, tai mes implantuojame gal 10 kartų mažiau. Atsiliekame ir nuo Vengrijos, Vokietijos, Čekijos“, – sakė Kardiologų draugijos prezidentas prof. Germanas Marinskis [1]"._ 1. Medikai įspėja: labiausiai plintantis sutrikimas grasina ir jauniems. Daugiau apie tai - surašius Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS