J. Narkevičius dar svarsto, ar kreiptis į teismą dėl VTEK sprendimo | kl.lt

J. NARKEVIČIUS DAR SVARSTO, AR KREIPTIS Į TEISMĄ DĖL VTEK SPRENDIMO

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius kitą savaitę žada priimti galutinį sprendimą dėl to, ar kreipsis į teismą dėl Vyriausiosios tarnybinės etikos sprendimo (VTEK), kuriame teigiama, kad ministras, priėmęs maitinimo paslaugų apmokėjimą iš ministerijai pavaldžių įmonių, pažeidė įstatymą.

„Dabar yra svarstoma tokia galimybė (kreiptis į teismą dėl VTEK sprendimo – ELTA). Kitą savaitę baigiasi terminas (apskųsti VTEK sprendimą – ELTA) ir kitą savaitę bus galutinis sprendimas priimtas“, – Eltai sakė ministro patarėja Aldona Violeta Grinienė.

Sausį VTEK nusprendė, kad, priėmęs maitinimo paslaugų apmokėjimą iš Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos ir Lietuvos automobilių kelių direkcijos, susisiekimo ministras J. Narkevičius pažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

išskaityti

iš jo uždarbio pinigus už nedirbtĄ, BET ASMENINIAMS SVARSTYMAMS, PASIAIŠKINIMAMS, NEKALTUMO ĮRODINĖJIMAMS IR VISIEMS KITIEMS DALYKAMS, KURIE NESUSIJĘ SU PRIVALOMAI (UŽ MOKESČIŲ MOKĖTOJŲ JAM MOKAMĄ ALGĄ) TARNYBAI TURIMĄ SUGAIŠTI LAIKĄ. Lai ima neapmokamų atostogų ir svarsto apie savo "teisumą, gražumą" iki pažaliavimo, o ministro vietą užleidžia tam, kas moka ir geba tokį darbą dirbti..

LKL

Na jeigu žmogus ant tiek skūpas,kad gaili net už savus pinigus(tiksliau už mūsų pinigus)užsimokėti už pietus,kiek jie ten bekainuotų,tai mano nuomone toks kručas seime nieko gero nenuveiks.

K

Iš šono kai pažiūri, tai........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS