A. Juozaitis – susivienijimo „Kartų solidarumo sąjunga-Santalka Lietuvai“ pirmininkas | kl.lt

A. JUOZAITIS – SUSIVIENIJIMO „KARTŲ SOLIDARUMO SĄJUNGA-SANTALKA LIETUVAI“ PIRMININKAS

Buvęs kandidatas į prezidentus Arvydas Juozaitis šeštadienį Kaune išrinktas naujo susivienijimo „Kartų solidarumo sąjunga-Santalka Lietuvai“ pirmininku.

A. Juozaitis buvo vienintelis kandidatas į susivienijimo pirmininkus.

2020 m. Seimo rinkimuose dalyvauti ketinantis filosofas A. Juozaitis praėjusią savaitę pranešė, kad jo ir Seimo frakcijos „Lietuvos gerovei“, kuriai vadovauja buvęs „tvarkietis“ Vytautas Kamblevičius, keliai išsiskyrė.

Tuomet A. Juozaitis paskelbė, kad partnerystė institucionalizuota bus su Kartų solidarumo sąjunga – buvusia Pensininkų partija.

Apie bendrus politinius planus 2020 metų Seimo rinkimuose V. Kamblevičius ir A. Juozaitis kalbėjo dar 2019 m. rudenį. Tuomet V. Kamblevičius, kartu su keliais „tvarkiečiais“ pasitraukę iš Tvarkos ir teisingumo frakcijos parlamente, pareiškė siekiantys su A. Juozaičio buriamu judėjimu kurti naują politinę jėgą – „Santalka Lietuvai“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Rima

Vikipedia: Pensininkų partijos įkūrėjas V.Kadžys (g. 1942 m.) yra buvęs profesionaliu kariškiu, Tautininkų partijos nariu. Kelis kartus nesėkmingai siekė valdžios – 1996 m. jis kandidatavo į Seimą Nepartinių judėjimo „Rinkimai’96“ sąraše, 2000 m. kandidatavo savivaldos rinkimuose su Lietuvos nacionaldemokratų partija.[3] V.Kadžys nelinkęs Pensininkų partijos priskirti dešiniajam ar kairiajam politiniam sparnui: „Mes pasirengę bendradarbiauti su visais, kuriems priimtini mūsų tikslai“.[4] Tai sovietinis papulkininkis, vėliau Lietuvoje gavęs pulkininko leitenanto laipsnį. 23 metus tarnavo Sovietinėje armijoje(.www.ekspertai.eu).Sėkmės A.Juozaičiui ir jo bendraminčiams santalkoje su sovietiniais kariškiais!

Shunauja

vel turi pranasa elija- pazaduka!

XXX

N︆︆︆︆or︆︆i︆︆te︆︆ su︆︆si︆︆ra︆︆sti m︆︆er︆︆gi︆︆ną vi︆︆e︆︆nai na︆︆k︆︆či︆︆ai? S︆︆ve︆︆iki a︆︆tvy︆︆kę - w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆︆l︆︆︆a︆︆︆︆d︆︆y︆︆︆︆︆4︆︆︆︆.︆︆︆︆f︆︆︆︆︆u︆︆︆n︆
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS