Kaip kovoti prieš Baltarusijos suorganizuotą nelegalų antplūdį? | kl.lt

KAIP KOVOTI PRIEŠ BALTARUSIJOS SUORGANIZUOTĄ NELEGALŲ ANTPLŪDĮ?

  • 3

Pranešama, kad Baltarusijos pasienyje gali būti 7 tūkst. nelegalų ir tik laiko klausimas, kada jie masiškai veršis į Lietuvą, Lenkiją ar Latviją. Be to pastebima, kad Aliaksandras Lukašenka keičia taktiką. Kaip kovoti prieš Baltarusijos suorganizuotą nelegalų antplūdį, tarėsi Lietuvos ir Lenkijos prezidentai, skelbia LNK.

Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda su Lenkijos parlamentų vadovų delegacijomis Lietuvoje viešėjo minint Abiejų Tautų Respublikos Gegužės 3-iosios Konstitucijos ir Tarpusavio įžado akto 230-ąsias metines.

Prezidentai pasveikino konferencijos, skirtos regioniniams saugumo iššūkiams, dalyvius. 

Anot Gitano Nausėdos, Lietuva ir Lenkija kartu patyrė daug iššūkių, kurie išmokė, kaip svarbu laikytis ir būti kartu. 

Konferencijoje aptarta, kaip kartu kovoti prieš Baltarusijos organizuojamą nelegalų antplūdį ir kitas hibridines atakas. 

Po konferencijos Valdovų rūmuose Lietuvos ir Lenkijos prezidentai su pirmosiomis šalies poniomis klausėsi mišių Katedroje.

Vėliau Diana Nausėdienė ir Agata Kornhauser-Duda lankėsi Lietuvos aklųjų bibliotekoje. 

Svečiai baigė dvi dienas trukusį vizitą ir išskrido iš Lietuvos.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Andrius

Jei girdėtų naujienose, lad gatvėse skerdžiami- bijotų. Bet „Lietuviai“ debiliukai, nekenčia savų, myli nigerius. Kaip paisklosi, taip išsimiegosi.

Morgana

Ką daryti? Manau aiškiau būti negali , į baltarusiją atvykę turistai negali šturmuoti Lietuvos sienos, kitaip jau tampa iš turistų teroristai. Manau pasieniečiai žino ką su teroristais daryti

Pirmai pradžiai atsiversti konstituciją

Ten paskaityti ką reikia daryti kai į suverenios valstybės teritoriją veržiasi įsibrovėliai, kurie nepaiso pareigūnų nurodymų. O tada, kai paskaitai kas parašyta konstitucijoje ir sulygini kokius įsakymus tu duodi savo pavaldiniams pasieniečiams, išgeri butelį viskio, užlipi ant 16-aukščio stogo ir šoki žemyn. Kito pasirinkimo tiesiog nelieka, nes tautos bausmė bus žymiai baisesnė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS