Konservatorius ragina stabdyti e.sveikatos klipo kūrimo konkursą | kl.lt

KONSERVATORIUS RAGINA STABDYTI E.SVEIKATOS KLIPO KŪRIMO KONKURSĄ

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos Seime atstovas Vilius Semeška kreipėsi į Vyriausybės kanclerį Algirdą Stončaitį ir Viešųjų pirkimų tarnybą (VPT) bei Vyriausiąją rinkimų komisiją (VRK) su raginimais stabdyti Vyriausybės kanceliarijos paskelbtą e.sveikatos savireklaminio klipo kūrimo konkursą.

„Vyriausybė ne tik be biudžeto patikslinimo leidžia milijardus eurų, bet ir rinkimų kampanijos metu, už mokesčių mokėtojų pinigus ketina užsiiminėti savireklama. Šokiruoja ne tik toks akiplėšiškas bandymas piktnaudžiauti administraciniu resursu ir tarnybine padėtimi, bet ir ciniškumas, kai norima girtis vienu neskaidriausių ir blogiausiai veikiančiu valstybės projektu – e.sveikata. Jei kancleris nesutiks nutraukti paskelbto viešojo pirkimo, tikiuosi, principingos Viešųjų pirkimų tarnybos ir Vyriausiosios rinkimų komisijos reakcijos”, – teigė V. Semeška.

TS-LKD frakcijos Seime atstovas kreipimesi pažymi, kad e.sveikata niekada neveikė gerai, gydymo įstaigos ir patys medikai nuolat vargsta dirbdami su lėtai ir nekokybiškai veikiančia sistema.

„O po pastarųjų įvykių, kai buvo užpilti serveriai ir e.sveikata apskritai neveikė, klipų, šlovinančių neva puikiai veikiančią e.sveikatos sistemą, kūrimas ne tik prieštarauja sveikam protui, bet ir mokesčių mokėtojų pinigai naudojami valdančiosios partijos savigyrai ir teigiamo įvaizdžio kūrimui artėjant rinkimams“, – sako V. Semeška.

Jis pažymi, kad pirkimą inicijavęs Vyriausybės kancleris A. Stončaitis irgi asmeniškai dalyvauja kaip kandidatas Seimo rinkimų kampanijoje tiek Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatų daugiamandatės apygardos sąraše, tiek ir vienmandatėje apygardoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai

ko noret juk geras mokinys /perspjauna/ mokytoja ir o siuo atveju /mokytojas / teisus ir jei jie pasikeistu rolemis tai viskas vyktu analogiskai ir nostalgiskai ciniskai juk abu is to paci/o sovietdarzo tik 1 palinke grinai i vakarus gi sie manipuliuoja kaip svituokle ir naudojasi /runkeliu/ paslaugom kurie uz juos balsuoja dargi numire o visa tai zino tik VRK biomatjorobote ir tai VP kaip ir RP kuria iformina magnute su visa savo ipilietinta nkvdhebra sedincia visuose A postuose neatmetant ir spec t ka ir matome is verkrato medsapalioniu pagal PSO negru programa o /pajacas/ tik kalba be nieko nedaro juk asmenybes ivaizdis ir lojalumas ponui kuris /iremino/ svarbiau uz tautos likima ?...

Ca ca konservatorius

gaila nesidomėjo kaip 2010 -2015 m e- sveikatos pinigai byrėjo į įsisavintojų kišenes . 2008 -2012 m valdė konservatoriai + liberalai ....Chaosą su e- sveikata reikėjo stabdyti ar kontroliuoti pradžių pradžioje .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS