L. Kasčiūnas vizito metu susitiks su JAV pareigūnais, lankysis kariniuose objektuose | kl.lt

L. KASČIŪNAS VIZITO METU SUSITIKS SU JAV PAREIGŪNAIS, LANKYSIS KARINIUOSE OBJEKTUOSE

  • 14

Krašto apsaugos ministras Laurynas Kasčiūnas vyksta oficialaus vizito į Jungtines Amerikos Valstijas, kur susitiks su šios šalies pareigūnais, lankysis kariniuose ir gynybos pramonės objektuose.

Kaip pranešė Krašto apsaugos ministerija (KAM), vizito metu L. Kasčiūnas  susitiks su JAV sausumos pajėgų sekretore Christine Wormuth (Kristin Vormut), šios šalies gynybos sekretoriaus pavaduotoju įsigijimams Williamu LaPlante (Viljamu Laplantu), Kongreso nariais.

Krašto apsaugos ministras vizito metu planuoja lankytis Tampoje esančioje JAV Specialiųjų operacijų pajėgų vadavietėje USSOCOM, kur susitiks su jos vadu generolu Bryanu P. Fentonu (Brianu Fentonu).

L. Kasčiūnas taip pat planuoja lankytis bepiločius orlaivius gaminančioje kompanijoje „AEVEX Aerospace“ bei įmonėje „Lockheed Martin“, gaminančioje „Javelin“, „Himars“ ginkluočių sistemas, „Black Hawk“ sraigtasparnius.

Ministras planuoja susitikti su JAV Lietuvių bendruomene bei Lietuvos šaulių sąjungos išeivijoje atstovais.

L. Kasčiūno vizitas JAV truks nuo sekmadienio iki penktadienio.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

TIESIOG STEBIUOSIU....

Kaip tas kiemsargiukas visur laksto apsiputojęs...Greitai visiems "Napoleonams" duos kruopų. Tik...Lietuvai iš to pridarys šunybių, kad po to Lietuva jo nesąmones griebs ne vieną dešimtmetį. Susidaro toks vaizdas, kad nuo grandinės paleistas neprognozuojamas mišrūnas, kuris buvo laikomas pririštas ir daug metų prastai šertas.

PENSININKĖ

P IKSTA TAS NEVYKĖLIS ANT VISU BET BRANGIEJI AŠ ASMENIŠKAI MAČIAU KAIP JIS ŽYGIAVO ŠALIA MURZOS O BUVO NET LABIAU PASIPŪTES NEGU DABAR IR NET AIKTELĖJOM KAI VIENAS ŠALIA JO IŠKĖLĖ RANKA HAI HITLER PASISVEIKINO KASČIUNAI NEGRAŽU IŠDUOTI SAVO ISITIKINIMUS BET KAD TU LIGONIS TRAUKULIU TAMPOMAS TAI AKIVAIZDU AŠ VISKO MAČIUSI BET MAN KAIP TREMTINIO VAIKUI BUVO BAISU

Anonimas

Nesuprantu ar šis žmogus konvulsijų tampomas ar kaip ta skudurinė lėlė už virvučių tampomas - rankos, galva kūnas ......o jau veide kokia pasididžiavimo šypsenėlė, kiek pasipuikavimo Žmogau - ministre truputį reikia ir save pakontroliuot ar pažiūrėt įrašus kaip iš šalies atrodote - man pasitikėjimo nekelia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS