Laisvės frakcija: interpeliacija sveikatos apsaugos ministrui – sliekų ieškojimas ant asfalto | kl.lt

LAISVĖS FRAKCIJA: INTERPELIACIJA SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRUI – SLIEKŲ IEŠKOJIMAS ANT ASFALTO

  • 14

Laisvės frakcija palaiko sveikatos apsaugos ministrą Arūną Dulkį dėl opozicijos jam inicijuotos interpeliacijos. Frakcijos atstovų teigimu, šiandien Seime vykdoma interpeliacijos procedūra yra ne kas kitas, kaip viešųjų ryšių akcija, o kaišioti pagalius į ratus vis dar sudėtingoje pandeminėje situacijoje yra tiesiog ciniška.

Anot Laisvės frakcijos seniūno Vytauto Mitalo, galima pripažinti, kad nors kartais anksčiau ir stigo politinės ministro lyderystės, tačiau su didžiausiais pandemijos iššūkiais ministerija susitvarkė gana sėkmingai.

„Ar interpeliacijos autoriai pasirengę prisiimti atsakomybę, jei tokioje įtemptoje situacijoje liktume be sveikatos apsaugos ministro? Kokio lygio yra ši interpeliacija, rodo ir tai, kad tarp pasirašiusiųjų ryškiai šviečia pavardės ir savo retorika tiesiogiai pandemijos valdymui kenkiančių kolegų“, – pastebi V. Mitalas.

Turime siekti, kad išvengtume mirčių, apsaugotume nuo apkrovos ligonines, o ne ieškoti sliekų ant asfalto.

Anot jo, būtina dėti visas pastangas, kad užkirstume kelią naujos pandemijos atmainos plitimui, o tam būtinas nuoseklus ir nepertraukiamas ministerijos darbas.

„Turime siekti, kad išvengtume mirčių, apsaugotume nuo apkrovos ligonines, o ne ieškoti sliekų ant asfalto. Kitaip niekaip tokių veiksmų pavadinti negaliu“, – teigia V. Mitalas.

Frakcijos seniūnas pabrėžė, kad Laisvės partija kelia labai aiškius tikslus ministrui – užtikrinti, kad pandemijos situacija leistų kuo greičiau visiems grįžti į kuo labiau įprastą gyvenimą. Priemonės užkirsti kelią naują pandemijos bangai turi būti įgyvendintos greitai ir efektyviai, kad būtų sutelktos pajėgos, jog kuo didesnė dalis visuomenės pasiskiepytų stiprinamąja doze. Be to, reikalinga aiškesnė ir tikslingesnė komunikacija apie skiepus vaikams.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Gal

ta laisvųjų frakcija galėtų paaiškinti kokių "sliekų ant asfalto" ieškojo jūsų "palaikomas(kad neišvirstų)" ministras savo skundais STT dėl Š. Narbuto praeitais metais vykdyto skubaus testavimo reikmenų pirkimo, o jeigu nesugebate, tai geriau užsičiaupkite su savo sliekais....

Kawenskas

Vėl šunsnukis ant ekrano... Von iš seimo valkata prisiplakėli tu...

Beje,nejaugi

šita kosmonaute niekada nemate slieku sliauziojanciu ant asfalto???keista,o dar vadovauja inovaciju ministerijai... Po gero lietaus jie visi islenda...cha cha cha... ir taip greit pabaigia savo kelione...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS