Ligoninėje COVID-19 besigydanti V. Targamadzė: atsakykite, atsakingieji, už tokią netvarką | kl.lt

LIGONINĖJE COVID-19 BESIGYDANTI V. TARGAMADZĖ: ATSAKYKITE, ATSAKINGIEJI, UŽ TOKIĄ NETVARKĄ

  • 71

Koronavirusą ligoninėje besigydanti parlamentarė Vilija Targamadzė pažėrė kritikos Vilniaus merui Remigijui Šimašiui ir šalies valdžios atstovams. 

„Mano sveikatos būklė gerėja. Taip manau. Su kauke galiu  kvėpuoti. Temperatūra nukritusi. Kiti parametrai  –įvairiai. Noriu padėkoti medikams, jų padėjėjams ir savanoriams. Sunkus ir atsakingas jų darbas. Dirba tikrai nuoširdžiai ir stengiasi padėti. Medikai gali stengtis padėti organizmui, bet liga yra nepažįstamas fenomenas. Ir nuolat pačio žmogaus imuninė sistema turi kovoti. Kovos laukas, patikėkite, tai nėra realybės šou. Taigi, arba yra galimybė išeiti savo kojomis, arba būti išvežtam – tik su pulsu arba be jo. Liga – klastinga. Būkite atsargūs ir saugokitės bei saugokite kitus“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė politikė.

Tačiau greta gražių žodžių ligoninės personalui V. Targamadzė nepašykštėjo kritikos strėlių Vilniaus miesto merui Remigijui Šimašiui.

Ar dėl Gyvulių ūkio žmonės kovojo už Nepriklausomybę? Jie kovojo už laisvę, Tėvynę, bet tikrai ne už tokį elgesį su jais.

„Turiu konstatuoti, kad Vilniaus meras su savo darbuotojais nepasirengė tinkamai antrai koronaviruso bangai. Tai dabar turėtų, Remigijau Šimašiau, dingti šypsenėlė nuo Jūsų veido. Pradėkite pagaliau atsakingai dirbti. Reklama ir logorėja (padrikas šnekėjimas – aut. past.) nėra tie instrumentai. Pagerėjus savijautai, kiekvieną dieną pamąstau apie Astravą. Galima tokiu meru pasitikėti? Žmogus neatlieka savo priedermių – nepasirengta antrai bangai. Jei, neduok Dieve, Astravas... Apie savo patirtį ir pastebėjimus parašysiu.Dabar dar nėra jėgų“, – plūdo parlamentarė iš opozicinės socialdemokratų frakcijos.

Vilija Targamadzė. / feisbuko nuotr.

Pasak jos, yra kita pusė, kuri nuo medikų nepriklauso. „Tiesa, apie padėtį informavau Arūną Dulkį. Atrašė. Ir kas iš to? Nieko ir nesitikėjau. Jau anoje tarnyboje buvo daugybė švietimo patikrinimų. O ar situacija gerėjo? O ir į šitas pareigas buvo paskirtas kaip žinantis realią situaciją. Deja... Nepamirškite. O čia dirba žmonės ir yra gydomi ligoniai. Jie tikrai nėra prastesni už Jus.Tik negauna išskirtinių sąlygų. Turi taikstytis su Gyvulių ūkio pasėkmėmis. Tiesa, lankėsi šitoje ligoninėje ir prezidentas G. Nausėda su žmona, bet tikrai realybės nematė. Dabar neturiu dar jėgų dalintis išsamiai pastebėjimais. Patikėkite, yra kita pusė. Apie tai vėliau. O šimašiams, dulkiams, prezidentui siunčiu įsivaizduojamą galimybę – pagulėti sulūžusioje lovoje. Padėjo medikai patvarkyti, bet gal Jums aišku, kad sergant plaučių uždegimu, reikia gulėti pusiau gulomis“, – kandžių žodžių valdžiai nešykštėjo politikė.

Vilijos Targamadzės feisbuko nuotr.

„Atsakykite, atsakingieji, už tokią netvarką. Ar dėl Gyvulių ūkio žmonės kovojo už Nepriklausomybę? Jie kovojo už laisvę, Tėvynę, bet tikrai ne už tokį elgesį su jais. Įdomu, ar atsiras padorumo atsiprašyti Lietuvos žmonių ir pradėti dirbti, o ne reklamuotis ir tebesirgti logorėja. Jie yra mokesčių mokėtojai, Lietuvos piliečiai ir nenusipelnė tokio elgesio. Dar kartą pabrėžiu – kalbu ne apie medikus, savanorius, o neatsakingus politikus ir biurokratus“, – feisbuke rašė V. Targamadzė.

Primename, kad žinia, apie tai, kad susirgo koronavirusu, Seimo narė pasidalijo praėjusių metų gruodžio 30 dieną.

Statistikos departamentas antradienį pranešė, kad Lietuvoje praėjusią parą užfiksuoti 902 koronaviruso atvejai. Nuo COVID-19 mirė dar 27 žmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (71)

S B

Pasiūlimams jėgu neužteko ...

R.G.

Gerbiu prof. V.Targamadzę, tokių sąžiningų žmonių labai trūksta seime. Šaunuolė, kad viską iškėlė į viešumą. O Šimašius su Poderskiu sąžiningumu niekada nepasižymėjo. Keista, kad vilniečiai už Juos balsavo. Sveikatos profesorei!

Giukas

Paklausk verygos kiek Šimašius gavo pinigų kovidui valdyti ir kiek sukiso draugeliams į Kauno klinikas , pripirkta ten tiek aparatūros už milijonus , kad nėra kur kisti , stato naujus korpusus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS