Ministrų kabinete turtingiausias yra G. Landsbergis, mažiausiai turto – pas A. Anušauską | kl.lt

MINISTRŲ KABINETE TURTINGIAUSIAS YRA G. LANDSBERGIS, MAŽIAUSIAI TURTO – PAS A. ANUŠAUSKĄ

Ministrų kabinete turtingiausias yra užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis, su šeima valdantis per 18 mln. eurų vertės turtą, o mažiausiai turto yra sukaupęs krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas.

Valstybinės mokesčių inspekcijos paskelbtais turto deklaracijų duomenimis, Landsbergių šeimos turtas siekia 18,48 mln. eurų, iš jų daugiau kaip 13 mln. eurų sudaro ministro sutuoktinės Austėjos Landsbergienės turimų akcijų vertė.

A. Anušauskas deklaruoja turintis 14 tūkst. eurų vertės automobilį ir yra paėmęs per 8 tūkst. eurų paskolą. Jo sutuoktinė deklaruoja turto neturinti.

Energetikos ministro Dainiaus Kreivio šeimos turtas – 1,47 mln. eurų. Tiek ministras, tiek jo sutuoktinė deklaruoja turintys po 547,7 tūkst. eurų vertės butų, bendra šeimos paskolų sumą siekia per 554 tūkst. eurų.

Švietimo, mokslo ir sporto ministrės Jurgitos Šiugždinienės šeimos turtas sudaro per 973,7 tūkst. eurų. Ministrės šeima turi nekilnojamo turto už beveik 400 tūkst. eurų, taip pat turi per 160 tūkst. eurų santaupų.

Socialinės apsaugos ir darbo ministrės Monikos Navickienės šeimos turto vertė – 711,2 tūkst. eurų. 108 tūkst. eurų iš jų sudaro jos sutuoktinio akcijos, taip pat jie turi per 500 tūkst. eurų vertės nekilnojamojo turto.

Susisiekimo ministro Mariaus Skuodžio šeimos turtas siekia per 316 tūkst. eurų. Jis ir žmona turi po 92 tūkst. eurų vertės nekilnojamojo turto, taip pat turi po 47 tūkst. eurų dydžio paskolą.

Premjerės Ingridos Šimonytės turto vertė siekia per 283 tūkst. eurų, didžiąją dalį šios sumos sudaro nekilnojamasis turtas.

Žemės ūkio ministro Kęstučio Navicko šeimos turto vertė – 258 tūkst. eurų. Su žmona jis turi po 24 tūkst. eurų verto nekilnojamojo turto.

Finansų ministrės Gintarės Skaistės šeimos turto vertė – 231,7 tūkst. eurų. Apie pusę šios sumos sudaro gyvenamojo namo vertė.

Aplinkos ministras Simonas Gentvilas su žmona turi apie 226 tūkst. eurų vertės turto, taip pat yra paėmęs per 217 tūkst. eurų paskolą. 174 tūkst. eurų iš ministro šeimos turto sudaro nekilnojamasis turtas.

Sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio šeimos turto vertė siekia 222,9 tūkst. eurų. Ministras turi 110 tūkst. vertės butą, su žmona yra sukaupę per 70 tūkst. eurų santaupų.

Kultūros ministro Simono Kairio šeimos turtas siekia 176 tūkst. eurų, šeima turi per 70 tūkst. eurų paskolą.

Ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės šeimos turtas siekia 93,3 tūkst. eurų. Didžioji dalis jų – sutuoktinio, ministrė deklaruoja turinti 20 tūkst. eurų santaupų.

Teisingumo ministrė Ewelina Dobrowolska su sutuoktiniu turi 77 tūkst. eurų vertės turto, 65 tūkst. iš jų sudaro butas.

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė deklaruoja turinti 37,3 tūkst. eurų santaupų.

GALERIJA

  • Asociatyvi nuotrauka
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Su Landsbergiu viskas aišku...

Gabriukas, kaip ir bet kuris jo amžiaus žmogus, sąžiningu darbu per tokį trumpą laiką tikrai nesusikraus milijonus. Reiškia - prisivogė padedant tokiam pačiam "doram" seneliui. Su Anušausku - daug neaiškumų. Ką bepirktų - ant pirkimo blankų stovi grifas "slaptai"...Tai ir turto jo niekas nesuskaičiuos...

Vištos Walmora \\\\\.../////

Kas už tai,kad G.Lansbergio šeimos "versle" būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

Pesimistas

Jis dydis Lietuvos griovėjas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS