Nuo COVID-19 paskiepytos D. Grybauskaitės nuotrauka sukėlė šaršalą: užkliuvo švirkštas su antgaliu | kl.lt

NUO COVID-19 PASKIEPYTOS D. GRYBAUSKAITĖS NUOTRAUKA SUKĖLĖ ŠARŠALĄ: UŽKLIUVO ŠVIRKŠTAS SU ANTGALIU

  • 44

Kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė šią savaitę buvo paskiepyta nuo koronaviruso. Tačiau akyliausiems skiepų skeptikams pro akis neprasprūdo išplatinta nuotrauka: joje medikė laiko švirkštą su antgaliu. 

„Atkreipkite dėmesį į nuotrauką! Kaip reikia suleisti vakciną nenuėmus nuo adatos antgalio. Koks čia spektaklis“, – piktinosi internautas Stasys.

„Čia yra skiepų antireklama, nes kamštelis nenuimtas“, – teigė Redas.

Super, neatsilieka nuo kitų šalių klounų. Kas su tuščiais švirkštais skiepijasi, kas be adatų, o kas, kaip šita dama, su nenuimtu adatos antgaliu“, – teigė Darius.

D. Grybauskaitės „Facebook“ pasidalyta nuotrauka sulaukė 2,8 tūkst. komentarų, daugiau nei 800 bendrinimų, 35 tūkst. jaustukų. Tiesa, po nuotrauka nugulė ne tik skiepų skeptikų mintys, tačiau ir tautiečių, kurie D. Grybauskaitei linkėjo sveikatos ir dėkojo už įkvepiantį pavyzdį.

„Šaunus pavyzdys visiems abejojantiems. Sveikatos Jums. Dažniau išstokite su geru žodžiu, energija ir pozityviu požiūriu į Žmogų“, – rašė Eglė.

„Ir aš šiandien gavau skiepą ir esu labai patenkinta. Laukiau labai, kol pakvies. Nieko blogo nejaučiu ir niekuo nepasikeičiau, viskas normalu“, – rašė Rasa.

D. Grybauskaitė, norėdama išsklaidyti abejones, dar tą patį vakarą paviešino ir vaizdo įrašą iš skiepijimo proceso. 


„Kad išsklaidyti abejones, jog skiepas buvo suleistas, įdedu suleidimo momentą“, – rašė prezidentė.

Šią savaitę pasiskiepijusi D. Grybauskaitė penktadienį sakė, jog jaučiasi gerai, o dūrio vietoje jaustas maudimas greitai praėjo.

„Aš kasmet vakcinuojuosi nuo gripo ir tai man visus 10 prezidentavimo metų padėjo išlaikyti tempą ir likti sveikai. Kaip žinote, aš niekada neturėjau taip vadinamo ligos lapelio“, – LRT televizijai sakė kadenciją baigusi prezidentė. Ji sako, kad komunikacija apie skiepijimą nuo COVID-19 nacionaliniu lygiu praktiškai nevyksta, o pats skiepijimo procesas – chaotiškas.

Apie pasiskiepijimą D. Grybauskaitė ketvirtadienį pati pranešė socialiniame tinkle „Facebook“.

„Oficialiai tapus „senjore“ buvau pakviesta pasiskiepyti. Nuskubėjau, nes skiepais pasitikiu iš principo. Kasmet skiepijuosi nuo gripo. O skiepytis nuo koronaviruso – tai ir moralinė pareiga, kad neplatintume ligos ir apsaugotume kitus. Kviečiu nebijoti ir duoti tam virusui į kailį“, – ketvirtadienį rašė buvusi šalies vadovė. D. Grybauskaitei pirmadienį suėjo 65-eri metai.

Buvusi prezidentė paskiepyta Santaros klinikų Šeimos medicinos centre.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

Lidija

Tai kas per vakcina,jei pasiskiepijus vel gali uzsikresti?Vel kaukes,atstumai,tai kam tas cirkas?

R.S.

Jei tai tiesa, tai tokie faktas, kaip ir kai kurie kiti keisti, ciniški faktai dabartinėje Lietuvos valdymo politikoje, rodo kad į aukščiausius valdžios lygius prasiveržė visiškas Dugnas. 90-tųjų metų reketininkų-kriminalinių nusikaltėlių mentalitetas ir moralė.(Išskyrus požiūrį į gėjus). Turint galvoje tokius pat pavyzdžius kitų senovės valstybių istorijose, čia vienas iš požymių rodančių kad mums jau greit bus galas kaip Tautai ir suverenui.

nereikia

žmonių laikyt kvailais, nebus, kaip sakot, to "švarpškalo"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS