Panevėžio „valstiečiams“ vadovauja buvęs G. Kildišienės pavaduotojas | kl.lt

PANEVĖŽIO „VALSTIEČIAMS“ VADOVAUJA BUVĘS G. KILDIŠIENĖS PAVADUOTOJAS

  • 1

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) Panevėžio skyrius atnaujino savo veiklą - jam vadovauja Deividas Labanavičius,buvęs ankstesnės skyriaus pirmininkės Gretos Kildišienės pavaduotoju, skelbia lrytas.lt.

Gegužės 17-ąją veiklą atnaujinusiame LVŽS Panevėžio skyriui šiuo metu priklauso 15 narių, tarp jų nėra buvusios parlamentarės G.Kildišienės - D.Labanavičiaus žiniomis, jos narystė partijoje yra sustabdyta.

Neramumai dėl „valstiečių“ Panevėžio skyriaus kilo dar vasario pradžioje, kai G.Kildišienė dėl kritikos po automobilio nuomos istorijos atsisakė Seimo narės mandato.

G.Kildišienė dėmesio centre atsidūrė dėl jos motinos automobilio išperkamosios nuomos sutarties su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio valdomu „Agrokoncernu“. Šiuo automobiliu naudojosi ir Seimo narė. Ją dėl šios istorijos Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) pripažino supainiojus interesus.

Be to, didžiulio atgarsio sulaukė ir kiti kilę klausimai dėl parlamentarės išsilavinimo, dėl praeityje vykusio teisėsaugos tyrimo jos atžvilgiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zigmas

..eilinis akmenelis,populiarios moters,tarp vyru bate...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS