Paskirta naujo ministro R. Sinkevičiaus patarėja viešiesiems ryšiams | kl.lt

PASKIRTA NAUJO MINISTRO R. SINKEVIČIAUS PATARĖJA VIEŠIESIEMS RYŠIAMS

Ekonomikos ir inovacijų ministro Rimanto Sinkevičiaus patarėja viešiesiems ryšiams nuo penktadienio pradėjo dirbti Evelina Butkutė-Lazdauskienė.

„Pagrindinės funkcijos informuoti visuomenę apie ministro darbo rezultatus, kaip sekasi tvarkytis su iššūkiais, kuriuos patiria verslas dėl koronaviruso, kaip paskatinti investuotojus kurti darbo vietas, susitvarkyti su regionuose kylančiomis problemomis. Darbų daug, tikiuosi būti naudinga“,  –  BNS sakė E. Butkutė-Lazdauskienė, iki šiol dirbusi Seimo pirmininko pavaduotojos Irenos Šiaulienės patarėja.

2012-2015 metais buvo premjero Algirdo Butkevičiaus atstovė spaudai, o 2015- 2016 metais –   patarėja viešiesiems ryšiams. 2009-2015 metais ėjo europarlamentarės socialdemokratės Vilijos Blinkevičiūtės padėjėjos pareigas, buvo kelių Seimo narių padėjėja.

E. Butkutė-Lazdauskienė yra baigusi Šiaulių universitetą, literatūrologiją ir lietuvių filologiją. 2006-2008 metais ji dirbo dienraštyje „Šiaulių naujienos“,  2008-2009 metais – reportere portale 15 min.lt, vėliau kelerius metus buvo laikraščio „Socialdemokratas“ redaktore, Lietuvos socialdemokratų partijos atstove spaudai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

KLAIPEDA

Didžiausia prezidento klaida šiais metais

SUSIJUSIOS NAUJIENOS