Po išpuolių Europoje – ministro pasitarimas su saugos tarnybų vadovais | kl.lt

PO IŠPUOLIŲ EUROPOJE – MINISTRO PASITARIMAS SU SAUGOS TARNYBŲ VADOVAIS

  • 1

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas pirmadienį rengia susitikimą su privačių saugos tarnybų vadovais terorizmo grėsmėms aptarti.

Pasak ministro atstovo spaudai Karolio Vaitkevičiaus, susitikimas rengiamas reaguojant į pastaruosius teroro aktus Europoje, bus aiškinamasi, kaip tarnybos užtikrina saugumą masinių renginių metu.

„Ministras nori susitikti su privačių kompanijų vadovais, kad aptartų jų pasirengimą, tikrinimo procedūras masinių renginių metu. Gal jiems reikia kokios pagalbos, atsižvelgiant į paskutinius pasaulio įvykius“, – BNS sakė K.Vaitkevičius.

Pastarasis teroristų išpuolis įvyko Londone praėjusį savaitgalį. Jungtinės Karalystės sostinės centre trys užpuolikai mikroautobusu rėžėsi į pėsčiuosius ir išlipę badė žmones, žuvo bent šeši žmonės, apie 50 asmenų dėl sužeidimų buvo paguldyti į ligoninę.

Teroro aktas Didžiąją Britaniją sukrėtė ir prieš porą savaičių – Mančesteryje per populiarios JAV dainininkės Arianos Grande koncertą nugriaudėjo sprogimas, nusinešęs per 20 žmonių gyvybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

geras

ministras profesionalas stumiantis vidaus reikalu ministerija i praraja

SUSIJUSIOS NAUJIENOS