Premjeras: jei Seimas pritars, Vyriausybė ras pinigų tryliktai pensijai | kl.lt

PREMJERAS: JEI SEIMAS PRITARS, VYRIAUSYBĖ RAS PINIGŲ TRYLIKTAI PENSIJAI

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sako, kad jei Seimas priims įstatymą dėl vadinamosios 13-os pensijos, Vyriausybė numatys tam finansavimo šaltinius.

„Kada bus Seime priimtas įstatymas, numatantis, kad 13-a pensija bus išmokėta 2021 metų gruodį, ir tas įstatymas bus Seime priimtas, tai Vyriausybė numatys finansavimo šaltinių, kaip šitą įstatymą įgyvendinti“, – spaudos konferencijoje trečiadienį sakė S. Skvernelis.

„(...) Idėjos nėra atsisakyta, bet valia priimti įstatymo projektą ar ne, yra Seime“, – pridūrė premjeras.

Pataisą teikiančios Lietuvos lenkų rinkimų akcijos–Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos narys Zbignevas Jedinskis sakė, kad 13-oji pensija siektų 200 eurų, ji būtų išmokama kiekvienų metų gruodį.

Finansų ministro Viliaus Šapokos teigimu, kitų metų biudžete neišvysime 13-osios pensijos, tuo metu premjeras Saulius Skvernelis ir „valstiečių” lyderis Ramūnas Karbauskis sakė, kad dėl to nuspręs ne finansų ministras, o visa Vyriausybė ir Seimas.

Kviečiame stebėti vaizdo įrašą.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Alis...

13 pensija šiek tiek išlygintų socialinę neteisybę...

Konservai su st erva

tikrai to neleis. O savo skyles tegul tokios komentuotojos kaip ,,propaganda' susikiša į savo tam tikrą skylę - jei ne valstiečių valdžia tai pridarytos Kubiliaus ir kitų buvusiųjų skolos būtų mus visus seniai į ragą surietę. Tik perorganizuojant ir likviduojant begalę nereikalingų kontorų, valstybininkų giminių draugų veltėdžių gūžtų vadinamų institutais išlaikomų iš mokesčių mokėtojų pinigų, bei iškėlus Tulpių, sukčiavimų valstybiniu mastu ir vagiliaujančias verslininkų shemas, rasta nemažai papildomų milijonų.

propoganda

biudzete virs 20 mlrd. skyle...lietuvos engeju teiginius reikia suprast atvirksciai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS