Postą palikęs S. Malinauskas apie tolimesnę karjerą kalba miglotai | kl.lt

POSTĄ PALIKĘS S. MALINAUSKAS APIE TOLIMESNĘ KARJERĄ KALBA MIGLOTAI

Iš premjero Sauliaus Skvernelio patarėjo pareigų pasitraukiantis Skirmantas Malinauskas apie savo tolimesnę karjerą kalba miglotai. Pasak jo, šiuo metu jis norintis pailsėti, o apie politiką apskritai kalbėti nebenori.

„Nepykit (arba pykit), bet uždaręs kabineto duris apie politiką kalbėti nenoriu. Atsisakiau jau suplanuotų interviu ir atmečiau visus siūlymus naujiems. Jau nesu premjero patarėjas ir negaliu kalbėti jo vardu, o mano asmeninė nuomonė, vargu ar kam svarbi. Kalbėti turi tie, kurie toliau sprendžia svarbiausius valstybės klausimus. Po darbo patarėju, o prieš tai žurnalistu, grįžtu į privatų gyvenimą ir noriu juo pasimėgauti“, – savo feisbuko paskyroje teigia S. Malinauskas.

Po darbo patarėju, o prieš tai žurnalistu, grįžtu į privatų gyvenimą ir noriu juo pasimėgauti.

S. Malinauskas teigia, kad artimiausiomis dienomis ilsėsis ir leis laiką su šeima.

„Kas toliau? Nežinau. Noriu paimti bent kelių dienų pauzę, išsimiegoti, laiko skirti šeimai. Na tie visi standartiniai dalykai, kuriuos sakai norėdamas tiesiog patinginiauti“, – teigia S. Malinauskas.

ELTA primena, kad ketvirtadienį S. Skvernelis patvirtino, kad nuo penktadienio, kovo 6 dienos, iš patarėjo pareigų traukiasi S. Malinauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

Narkotikų klinika?.. :s

Kaunietė

Sėkmės Skirmantui, nesu Valstiečių gerbėja, bet Premjerui jis daug padėjo, kartais buvo, kaip skydas ir taip greit atleido. Ramūnas Karbauskis manyčiau netgi kiauliškai komentavo. Na, jis padorus žmogus be darbo neliks, sėkmės-jaunas energingas, sveikatos.

Anonimas

Dėl idioto ir girtuoklio verygos,s Malinauskas turi palikti darbą,nors puikiai dirbo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS