Prakalbo apie šalia S. Skvernelio namų tvarkomą gatvę: ne Vyriausybės sprendimas | kl.lt

PRAKALBO APIE ŠALIA S. SKVERNELIO NAMŲ TVARKOMĄ GATVĘ: NE VYRIAUSYBĖS SPRENDIMAS

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius sako, kad sprendimas remontuoti konkrečią gatvę šalia premjero Sauliaus Skvernelio namų buvo savivaldybės, o ne Vyriausybės sprendimas.

„Ne Vyriausybėje priimami sprendimai. Vyriausybėje priimamas sprendimas skirti savivaldybei lėšas. Savivaldybės taryboje buvo posėdis, kuriame vienbalsiai nusprendė – šitą ir šitą gatvę (asfaltuoti. – ELTA). Vyriausybės posėdyje buvo suma (skirta. – ELTA), koncentruota rajonui. Reikia klausti savivaldybės tarybos - jie parenka pirmo būtinumo gatves, kurias jie gali atlikti“, – „Lietuvos ryto“ laidoje „Ne spaudai“ sakė J. Narkevičius.

Ministro teigimu, dalis darbų jau buvo pradėti daryti prieš Vyriausybei skiriant lėšas.

„Mes pasiūlėme Vyriausybei skirti (...) pagal savivaldybės pareikštus prašymus. Nebuvo išskirta gatvė, o buvo suma, kurią jie galės įsisavinti, nes dalis darbų jau buvo padaryti“, – sakė J. Narkevičius.

ELTA primena, kad 15min.lt atliktas tyrimas skelbia, jog iš Vilniaus rajono kelių asfaltavimui papildomai skirtų 300 tūkst. eurų beveik visa suma atiteko Smiglių kaimo Upės gatvės, kurioje gyvena premjeras S. Skvernelis, remontui.

Vyriausybės vadovo patarėjai tvirtina, kad balsuodamas dėl Vyriausybės nutarimo, kuriuo perskirstytos lėšos kelių priežiūrai, premjeras nežinojo, jog dalis šių pinigų skiriama ir konkrečiai jo gatvei.

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD), trečiadienį Seime susirinkę į partijos prezidiumo posėdį, pasirašė nutarimą, kuriuo pažymima, kad atsakomybę dėl situacijos Ministrų kabinete – dėl susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus veiksmų bei premjero situacijos, kai jo gyvenamajai gatvei asfaltuoti buvo skirta papildomi 300 tūkst. eurų – turi prisiimti visa Vyriausybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

As

Reikia naujo seimo šis jau nekvako

O man nusišvilpti

ant tų , kurie nesuvokia net teksto ))) eikit konservatoriai ,,skaičiuoti ,, kas mokėjo už Gabrieliaus pietus su mgbotikais , kada šis pristatinėjo partinę programą ir eikite ,, skaičiuoti ,, kiek dienų , kol maitino vaikelį , seimo viešbutyje gyveno konservatorė Bilotaitė ) o kas dėl abu dabio , kodėl taip ilgai kąsnius skaičiavote ? Net metus laiko ? )

Anonimas

ir kas pasakys kad NE VAGYS ?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS