Premjerė pasidalijo slaugytojos įrašu „Tėvų žudikai“: ragina paskaityti skiepų skeptikus | kl.lt

PREMJERĖ PASIDALIJO SLAUGYTOJOS ĮRAŠU „TĖVŲ ŽUDIKAI“: RAGINA PASKAITYTI SKIEPŲ SKEPTIKUS

  • 42

Socialiniame tinkle „Facebook“ premjerė Ingrida Šimonytė pasidalijo slaugytojos įrašu apie koronavirusu susirgusią šeimą, kuri nebuvo pasiskiepijusi nuo šios infekcijos. „Tiesiog paskaitykit ir pasidalinkit su tais, kuriems gal iki šiol neatrodo rimta ir verta dėmesio“, – feisbuke rašo premjerė.

„Kaip išgaruoja visa bravūra apie laisvę numirti, kai mama ar tėtis patampa apatiški ir mažai skysčio geria. Kai taip norisi, kad kuo greičiau daktarytė pažiūrėtų. Ir pasakytų, kad gal čia nieko tokio. Arba ligoninė priimtų „pastiprinimui“. Kai suvoki, jog tai greičiausiai TAI, bet niekada neprisipažinsi, kad davei tėvams blogą patarimą ir dėl to jautiesi kalta(s). Ir kažką atsakydama(s) į klausimus pripažįsti, kažką nutyli, kažko bandai apsimesti, kad neišgirdai.

Tai mediko, kuris srebia viso šito „I did my own research“ (red. past. „Padariau savo tyrimą“) vaisius, kasdienybė. Tiesmuka ir labai skaudi“, – į skiepų skeptikus kreipėsi I. Šimonytė.

Praėjusią parą nustatyti 1806 nauji COVID-19 atvejai, mirė 19 žmonių, ketvirtadienį skelbia Statistikos departamentas.

16 mirusiųjų buvo neskiepyti ar nepilnai paskiepyti, pilnai paskiepyti buvo trys.

Per parą 2577 žmonės paskiepyti pirmąja vakcinos doze. Iš viso per parą paskiepyta 7,1 tūkst. žmonių.

Ligoninėse šiuo metu gydomas 1201 COVID-19 pacientas – 30 daugiau nei parą prieš, 129 iš jų – reanimacijoje.

Šalyje praėjusią parą atlikta apie 13,3 tūkst. molekulinių (PGR) ir 10,2 tūkst. antigeno tyrimų dėl įtariamo koronaviruso.

Rašyti komentarą
Komentarai (42)

Dija

Su aprašomais konentare simptomais sirgau aš namų sąlygose, pati gydziausi.Temperatūrai neleidau kilti,staigiai geriau. Temperatūra normalizavosi,o sanariu ,kaulų skausmai, apetito netekimas ilgai laikėsi.Gydziausi pati bet panikos nebuvo.Viską dariau namuose, sienom pasilaikydama Vaikščiojau. Negalima panikuoti ir pasiduoti ,tiesiog reikia negalvoti apie tai ką skauda ,svarbu ne širdį ,surfue plote o viskas yra praeinama.Issygydziau nereikėjo deguonies. Buvo pasikartojas susirgimas Po penkių mėnesių vėl susirgau,bet legvesne firmą. Vienu žodžiu negalimą delsti ir laukti kol pakils temperatūra, reikia staigiai reaguoti ir nepanikuoti.

Aškaregys

Masinis žmonių naikinimas vyksta. Gydytojai prašo algų didesnių ,bet neaišku už ką jiems mokėti dirbantiems poliklinikose.Pacientų nėra poliklinikose, ligoniai lauke kada praeis viruso siautėjimas, kada galės nuvykti pas šeimos gydytoją.Nuo to tik sveikata blogėja ir miršta manau ne nuo koronos dauguma bo nuo negydomu ligų. Šimonyte ir Dulki, tave lauke baisios gyvenimo nesėkmės o jos bus tikrai ,už ką, apmąstykite patys.O kaip ir kada,kaip nutiks ,prisimeninkite šli komentarą.

kaimietė

Galiu pasakyti,kad covidas baisi liga.Mano kaimynas pavasarį gulėjo Santariškėse ir sakė,kad galvojo,kad jau galas,nes taip buvo bloga,net nežino nei kaip papasakoti Grįžes iš ligoninės kelis mėn jautė didelį galvos skausmą,silpnumą,buvo sunku kvėpuoti.Kitos kaimynės,pradėjusios devintą dešimtį,dukra irgi sirgo sunkia ligos forma,kad galvojo,kad jau viskas.Ji su ašarom akyse pasakojo tą istoriją ir pati ir jos kitos dukters šeima kai tik galėjo ,iškart pasiskiepino.Mano pusseserė su vyru sirgo gruodį,o vasarą abu pasiskiepino,nes sakė,kad daugiau to nenorėtų patirti.Taip mano pažįstamas mirė gal būt nuo skiepo,nes buvo praėję kelios dienos,bet užtat palaidojau tris tetas,nes jos negavo reikiamo gydymo dėl kitų ligų,nes jų neguldė į ligoninę dėl lovų trūkumo.Bendradarbės mama(paguldyta dėl kitos ligos) mirė ,užsikrėtusi ligoninėje nuo jaunesnės ligonės,kurios covidą pražiūrėjo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS