Premjerės patarėjas: siūlymai iš Prezidentūros – nusikalstamas popsas | kl.lt

PREMJERĖS PATARĖJAS: SIŪLYMAI IŠ PREZIDENTŪROS – NUSIKALSTAMAS POPSAS

  • 66

Reguliarūs Prezidento susitikimai nevyksta ir su premjere Ingrida Šimonyte. O šįryt iš premjerės komandos, arši kritika prezidento mokestiniams siūlymams.

Premjerės patarėjas Raimondas Kuodis Žinių radijo laidoje pareiškė, kad Prezidentūros siūlymai įvesti šeimos mokesčio lengvatą bei leisti žmonėms išsiimti dalį lėšų iš antros pensijų pakopos yra nusikalstamas socialinis popsas.

Prezidento vyriausioji patarėja Irena Segalovičienė dar praeitą savaitę pareiškė, kad šalies vadovas siūlo įvesti šeimos mokesčio lengvatą didinant neapmokestinamą pajamų dydį artinti prie minimalios mėnesinės algos.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Taip pat esą Prezidentūra svarsto, kad gyventojai galėtų vieną kartą gyvenime atsiimti ketvirtadalį sukauptų pinigų antroje pensijų pakopoje.

„Dabar vyksta socialinio popso sezonas, sovietmečiu socialinės lenktynės būdavo, dabar socialinio popso lenktynės. Iš Prezidentūros eina vaiko pinigų sluoksnis, pasiėmimas iš pensijų fondų pinigus, daug keistų idėjų, kurios Lietuvoje nelaikomos korupcija, nes pas mus tokia semantika. Tas socialinis popsas yra nusikalstamas, tu negali tuo užsiiminėti politinėje scenoje norint pastatyti gerą šalį“, – kalbėjo R. Kuodis.

Rašyti komentarą
Komentarai (66)

nu

du achuitielni bankininkai-ekonomistai nebesutaria kas geriau Lietuvai. Is to galima daryti isvada, kad nei vienas bankininkas ar lietuviskas ar samdomas uzsienio, negalvoja apie Lietuvos gerove ir ja isivaizduoja tik taip kaip jiems yra liepiama isivaizduoti.

nu

gerai, kad jo pamastymai nevirsta istatymais, nes zmogus kuris nesugeba modeliuoti savo veiklos rezultato laike, priskadytu cia tiek malku, kad dar 30-iai metu liktume panasiame lygyje.

mažas ir bailus

mažas esi ir pakeisti nieko negali
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS