Prezidentas S. Skverneliui su bendražygiais linki rasti politinę tapatybę | kl.lt

PREZIDENTAS S. SKVERNELIUI SU BENDRAŽYGIAIS LINKI RASTI POLITINĘ TAPATYBĘ

Šią savaitę nuo „valstiečių“ atsiskyrusiai ekspremjero Sauliaus Skvernelio ir bendražygių grupei prezidentas Gitanas Nausėda linki rasti politinę tapatybę.

Šalies vadovas trečiadienį žurnalistams Seime sakė pasveikinęs S. Skvernelį su naujos frakcijos sukūrimu, o atsiskyrimą nuo „valstiečių“ apibūdino kaip pastaraisiais mėnesiais išryškėjusios takoskyros formalizavimą.

„Tai, kas pastaraisiais mėnesiais vyko, rodė, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijoje iš esmės yra dvi sudėtinės dalys, nes tai rodė balsavimo rezultatai, S. Skvernelio ir jo bendražygių rezultatas nukrypdavo nuo kitų tai frakcijai priklausančių parlamentarų sprendimų ir balsavimų. Tai, kas įvyko vakar, yra tiesiog šio dalyko formalizavimas“, – teigė G. Nausėda.

Šita proga aš tiesiog norėčiau palinkėti S. Skverneliui ir jo bendražygiams surasti savo politinę tapatybę ir dirbti vardan tos Lietuvos.

„Šita proga aš tiesiog norėčiau palinkėti S. Skverneliui ir jo bendražygiams surasti savo politinę tapatybę ir dirbti vardan tos Lietuvos“, – komentuodamas naujos politinės grupės susikūrimą Seime sakė prezidentas.

Buvęs premjeras S. Skvernelis antradienį su bendražygiais paskelbė paliekantis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos bei kuriantis naują centro-kairės krypties frakciją.

„Valstiečius“ paliko dešimt Seimo narių ir didžiausia opozicinė LVŽS frakcija tai paskelbus per pirmą sesijos plenarinį posėdį penktadienį sumažės iki 22 narių.

S. Skvernelis su „valstiečius“ palikusiais parlamentarais ir keliais politikais iš Seimo narių Mišrios grupės paskelbė buriantys naują Demokratų frakciją „Vardan Lietuvos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Petras

Perėjimai iš partijos i partiją nieko gero iš tokių politikų nesitikek, pasitikėti tokiais žmonėmis negalima ,visose situacijose.Išdavikas ir lieka išdavikų ,per karą šaudydavo ,mafiją taip pat susidoroja su išdavikais.Manau nebalsuos per rinkimus už tokius žmones, vieną kartą turi susiproteti Rinkėjai.

Anonimui Pydarui

Iš vienos rankos mėto į kita raka ta pati šūdą???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS