G. ir D. Nausėdų, premjero, V. Landsbergio COVID-19 testai – neigiami | kl.lt

G. IR D. NAUSĖDŲ, PREMJERO, V. LANDSBERGIO COVID-19 TESTAI – NEIGIAMI

Prezidento Gitano Nausėdos, pirmosios ponios Dianos Nausėdienės ir sekmadienio renginyje Kryžkalnyje dalyvavusių kelių Prezidentūros darbuotojų koronaviruso testai yra neigiami, BNS patvirtino Prezidentūra.

Prezidento atstovas Antanas Bubnelis BNS informavo, kad G. Nausėdos bei ponios Dianos Nausėdienės, taip pat ir sekmadienio renginyje Kryžkalnyje dalyvavusių kelių Prezidentūros darbuotojų koronaviruso testai yra neigiami.

Anot A. Bubnelio, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) specialistai nurodė, jog įvertinus tai, kad prezidentas ir pirmoji ponia renginyje dalyvavo dėvėdami kaukes ir laikydamiesi kitų rekomendacijų, jokių papildomų saugumo priemonių jiems imtis nereikia.

Premjero testas – taip pat neigiamas

Penktadienį koronaviruso testas atliktas ir premjerui S. Skverneliui, jis yra neigiamas, BNS patvirtino premjero atstovas Tomas Beržinskas.

Šalies vadovas bei premjeras COVID-19 testus atliko, kai Raseinių rajono meras Andrius Bautronis ir administracijos direktorius Edmundas Jonyla penktadienį pranešė, kad jiems nustatyta COVID-19 liga.

Prezidentas sekmadienį kartu su Raseinių savivaldybės vadovais dalyvavo renginyje atidengiant monumentą partizanams. Šiame renginyje taip pat dalyvavo premjeras S. Skvernelis, parlamentarai, ministrai, kt.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro atstovė Justina Petravičienė BNS teigė, kad renginio Kryžkalnyje data nepatenka į užkrečiamąjį periodą, todėl renginio dalyviams izoliuotis nereikia.

„Mūsų žiniomis, pagal tai, kada asmeniui yra patvirtinta COVID-19 liga, tos dienos, kuomet buvo renginys, nebūtų laikomas užkrečiamuoju periodu, ir asmenys, kurie bendravo su juo, nebūtų laikomi didelės rizikos sąlytį turėjusiais asmenimis“, – penktadienį sakė J. Petravičienė.

Patvirtinta, kad Kryžkalnyje renginyje taip pat dalyvavusio Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininko prof. Vytauto Landsbergio koronaviruso testas yra neigiamas.

Pasak NVSC, pastarąją parą rajone nustatyti 24 nauji koronaviruso atvejai. Iš visų čia užsikrėtę yra per 200 žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

>ot

Tai tavo konservatnike laikas baigiasi ir niekad negryš.:D).Be reikalo susieje juoduosiu metodus aptarinėjat - jus žmonės kaip ir liberastus-ped erastus jau prakeikė. Nieko nėra labjau piktinančio kaip tie kurie išduoda širdingumą, sąžinę, Tėvynės meilę ir savo Tautą.Žulikai prakeikti

ot džiaugiasi

-vatnykai ,stribvaikia, kgb ystai "žodzio laisve" Taškosi komuniagų snargliais :))Lokit neloje, nebegrys jusu magde , dekojanti okupantams, nebegryš komuniagos ir ruskiu valdzia :)

as

visi zmones kaip zmones bet vienas suuuuuuddddmala
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS