Prie pat Neries gyvenančiam R. Žemaitaičiui gresia nemalonumai: savivaldybė kreipsis į prokurorus | kl.lt

PRIE PAT NERIES GYVENANČIAM R. ŽEMAITAIČIUI GRESIA NEMALONUMAI: SAVIVALDYBĖ KREIPSIS Į PROKURORUS

  • 77

Vilniaus miesto savivaldybė žada kreiptis į prokuratūrą dėl namo, kurį vaizdingoje sostinės vietoje prie Neries pasistatė Seimo narys Remigijus Žemaitaitis, trečiadienį rašo portalas „Delfi“.

Pats R. Žemaitaitis pabrėžia sklypą pirkęs jau su statybų leidimu, o tuo atveju, jeigu namą būtų liepta nugriauti, žada reikalauti, kad jį išdavusi savivaldybė kompensuotų nuostolius, kurie gali būti milijoniniai.

Pasak portalo, sklypas Laurų gatvėje pateko ir tebepatenka į vandenviečių griežtojo režimo apsaugos juostą, kuriose draudžiama bet kokia veikla, nesusijusi su požeminio vandens paėmimu. Nors prieš išduodant leidimą statyboms privalėjo būti patikrinta, ar jos pagal įstatymus galimos, tai nebuvo padaryta.

„Atsižvelgiant į išdėstytas aplinkybes, Vilniaus miesto savivaldybė dėl susidariusios situacijos nusprendė kreiptis į Prokuratūrą, prašant įvertinti priimtus sprendimus ir jų atitiktį teisės aktams, taip pat, esant poreikiui, taikyti viešojo intereso gynimo priemones“, – portalui nurodė savivaldybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (77)

visi gyvuliai lygūs, bet kai kurie - lygesni

Kiek pamenu, su Nausėdos namu irgi ten visko buvo. Bet dabar jau tipo viskas ok? :D

galimai

Turėjo stogą,gavo leidimą,valdžiukkė bvo jam palanki...cha cha ko čia nesuprasti,dar yra kvailiukų,ginnančių jį,klykauja kas?gražuolis prisidirbęs.turtingiausi seimūnai su veidukais intelekto nesugadintais-ąnžūls, valkiūns...taip reikia.

Miško brolis

Partizanų karas 1944-1953, 1941 birželio sukilimas. o dabar žemaitaitis, tai tarsi parako statinė po žydų politinės doktrinos užpakaliu. Šitos tautos aktyvistai dabartinėje Lietuvoje naikins visus kas bandys išsakyti tiesą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS