Prie švietimo ministro G. Jakšto komandos jungiasi A. Žemaitytė | kl.lt

PRIE ŠVIETIMO MINISTRO G. JAKŠTO KOMANDOS JUNGIASI A. ŽEMAITYTĖ

  • 1

Prieš švietimo, mokslo ir sporto ministro Gintauto Jakšto komandos jungiasi viešųjų ryšių specialistė Agnė Žemaitytė, pranešė Švietimo, mokslo ir sporto (ŠMSM) ministerija.

 

Penktadienį darbą baigia su buvusia ministre Jurgita Šiugždiniene į ministeriją atėjęs patarėjas komunikacijos klausimais Dainoras Lukas.

Pasak pranešimo, toliau strateginės komunikacijos klausimais ministrą konsultuos Agnė Žemaitytė, o žiniasklaidai atstovaus ŠMSM Komunikacijos skyriaus vadovė Nomeda Barauskienė. 

„Dėkoju Dainorui už nuoširdų įsitraukimą į ministerijos kuruojamas temas, už entuziazmą ir atliktus darbus“, – pranešime sako švietimo, mokslo ir sporto ministras G. Jakštas. 

Ministerija nurodo, kad prie ministro komandos prisijungianti A. Žemaitytė turi 20 metų darbo komunikacijos srityje patirties: dirbo komunikacijos agentūrose, tarptautiniuose kultūros projektuose, pastaruosius septynerius metus – Norvegijos, Islandijos ir Lichtenšteino finansinių mechanizmų fondo programoje.

J. Šiugždinienė gegužės mėnesį atsistatydino, kai visuomenėje kilo abejonių, ar ji skaidriai panaudojo išmokas savivaldos politikams būdama Kauno savivaldybės tarybos nare.

J. Šiugždinienę ministerijos vadovo pozicijoje pakeitė ligtolinis viceministras G. Jakštas, su juo toliau dirbo visa buvusios ministrės politinė komanda.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

OsiaB

Lakaja fimina....mecta poeta.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS