R. Karbauskis apie N. Venckienę: tai ne mūsų, tai – teisėsaugos reikalas | kl.lt

R. KARBAUSKIS APIE N. VENCKIENĘ: TAI NE MŪSŲ, TAI – TEISĖSAUGOS REIKALAS

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis sako, kad buvusios teisėjos ir parlamentarės Neringos Venckienės byla nėra politikų reikalas, tai – teisėsaugos reikalas.

„Kuo mažiau politikai kišis į tą procesą, tuo geriau bus pačiam procesui. Tai ne mūsų reikalas,  tai – teisėsaugos reikalas“, – ketvirtadienį žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

Jis tikisi, kad proceso metu visuomenė gaus visus atsakymus.

Kuo mažiau politikai kišis į tą procesą, tuo geriau bus pačiam procesui.

„Šiuo atveju šnekame apie teisinį procesą. Ir aš tikiuosi, kad to proceso metu visuomenė gaus atsakymus į visus klausimus, į kuriuos per tą ilgą laiką nėra atsakymo“, – sakė R. Karbauskis.

Jis nesiėmė kalbėti apie N. Venckienės politinę ateitį. „Žmonės patys renkasi savo politinius favoritus, nelabai sieju to grįžimo su kokia nors politine ateitimi  vieno ar kito asmens. Bet kokiu atveju žmonės sprendžia, žmonių teisė rinktis, mes gyvename demokratiškoje  visuomenėje“, – pažymėjo  R. Karbauskis.

Kaip ELTA jau skelbė, generalinis prokuroras Evaldas Pašilis patikino, kad prokuratūra nevilkins buvusios teisėjos ir buvusios parlamentarės N. Venckienės bylos ir visuomenei bus suteikta reikalinga informacija.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

įdomu

o kaip Karbauskis žiūri į pedofiliją ,ar čia irgi teisėsaugos reikalas

Balamutas

Einu nuo kapų per Petrašiūnus, o čia armonika groja, dainos sklinda, šventė kažkokia. Klausiu vietinio chroniaus, kas per šventė? Sako, tu durniau ,negirdėjai, Neršą teis, tai pas Natalką balius, einam pagersim.

JONAS

GERBIAMAS KARBAUSKI JUMS GERAI BUTU SEIME TURETI TOKY ŽMOGU DORA SAŽININGA KAIP VENSKIENE
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS