R. Karbauskis apie sergantį S. Skvernelį: jam palaikymo išties reikia | kl.lt

R. KARBAUSKIS APIE SERGANTĮ S. SKVERNELĮ: JAM PALAIKYMO IŠTIES REIKIA

Ramūnas Karbauskis penktadienį socialiniame tinkle pasidalijo jautria žinute apie savo santykius su Sauliumi Skverneliu ir premjero ligą. R. Karbaukis sako, kad sergančiam premjerui šiuo metu itin reikalingas palaikymas.

„Mus su Sauliumi opozicija ir žiniasklaida skiria jau nuo pat pirmosios mūsų bendro darbo dienos. Matyt, noras mus matyti kaip priešus yra toks didelis, kad tai stengiamasi visuomenei ir rodyti“, – feisbuke rašo politikas.

R. Karbaukis palinkėjo S. Skverneliui kuo greičiau pasveikti ir užsiminė, kad jam palaikymo išties dabar labai reikia.

„Mes esam bendražygiai, kolegos, bendraminčiai, norintys, kad Lietuvoje būtų gera gyventi visiems žmonėms.

Šiuo metu labai palaikau Saulių, nes jam palaikymo išties reikia. Linkiu jam kuo greičiau pasveikti. Tačiau net ir sunkiai sirgdamas, jis daug savęs atiduoda darbams. Todėl jo buvimas drauge sustiprina labiau ne jį, o mus, nes tikriausiai nedažnas ryžtųsi rizikuoti sveikata tam, kad pabaigtų darbus, kuriuos pažadėjo žmonėms. Matau, kad kai kuriuos kolegas tai įkvepia darbus atlikti dar atsakingiau ir kruopščiau“, – palaikymą segančiam S. Skverneliui išreiškė R. Karbauskis.

Todėl jo buvimas drauge sustiprina labiau ne jį, o mus, nes tikriausiai nedažnas ryžtųsi rizikuoti sveikata tam, kad pabaigtų darbus, kuriuos pažadėjo žmonėms.

Penktadienio rytą buvo pranešta, kad premjeras S. Skvernelis nedirbs ir penktadienį.

„Premjero nedarbingumas pratęstas vienai dienai“, – BNS sakė jo atstovas Tomas Beržinskas.

Pasak atstovo, pirmadienį premjeras jau turėtų būti darbe. „Pirmadienį, manau, kad tikrai turėtų būti darbe“, – sakė atstovas.

Ministrą pirmininką pavaduoja finansų ministras Vilius Šapoka. 

Premjero nedarbingumas tęsiasi nuo praėjusios savaitės trečiadienio.

S. Skvernelis rugpjūčio pabaigoje paskelbė, kad serga limfoma, todėl kai kuriomis dienomis per gydymo procedūras teigė negalėsiantis būti darbe.

GALERIJA

  • R. Karbauskis apie sergantį S. Skvernelį: jam palaikymo išties reikia
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

zxc

jam reikėtų dvigubos dozes hemijos

nelabai aišku

Kokio palaikymo, jeigu pralaimėjęs rinkimus pats žadėjo atsistatydinti, tačiau dabar laikosi įsikibęs lovio?

Anonimas

Karbauski, ar tu nesupranti, kad riedamasis su seimo opozicija, nepridedi Skverneliui geru emociju??? Dargi, vis siundydamas savo skalike Sirinskiene ieskoti "nusikalteliu" opozicijoje, daugiau klimpsti I pletku mesla Narkievicius Jedinskis, Kaminskas ir t.t. is jusu koalicijos nusikalteliai nuomojantys butus Seimo viesbutyje, gyvena beveik visi Vilniuje. O Bilotaite Klaipedoje, tai kam priklauso butai viesbutyje??? O ar ji naudojasi ar ne- tikrai ne jusu reikalas Is vis ta skalike "krikscione" Sirinskiene turbot gyventi negali be intrigu - skundimu tikra turgaus boba....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS