R. Karbauskis dėl J. Narkevičiaus veiklos: problemų nematau | kl.lt

R. KARBAUSKIS DĖL J. NARKEVIČIAUS VEIKLOS: PROBLEMŲ NEMATAU

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis teigia, kad nemato problemos dėl paaiškėjusios informacijos, susijusios su susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus kelionių išlaidų finansavimo iš valstybinių įmonių lėšų. Pasirodžiusi informacija, pasak jo, neturėtų būti pretekstas reikšti nepasitikėjimą ministru.

„Žodis „skandalas“ tikriausiai šiuo atveju nelabai taikytinas, man taip atrodo. Aš nematau problemų kol kas, mes koalicijoje tai svarstėme dėl to, kas buvo. Tai yra tokie dalykai, kurie galbūt susiję su tam tikrais etikos klausimais, bet kurie niekaip negali būti traktuojami pasitikėjimo nepasitikėjimo tema“, – antradienį Seime žurnalistams sakė R. Karbauskis.

ELTA primena, kad susisiekimo ministras J. Narkevičius, viešėdamas Abu Dabyje, už prabangią vakarienę nusprendė iš komandiruotei skirtų pinigų nemokėti ir pasinaudojo Lietuvos automobilių kelių direkcijos, pavaldžios Susisiekimo ministerijai, lėšomis.

Susisiekimo ministerija skelbė, kad dviejų dienų komandiruotės išlaidos kelionei ir apgyvendinimui Abu Dabyje trims asmenims sudarė 4236,45 euro.

Tuo tarpu portalas „15min.lt“ paskelbė, kad valstybės valdoma įmonė Lietuvos paštas mokėjo ir už J. Narkevičiaus ir jo dukros pietus. Portalui įmonės atstovai nurodė, kad už 2018 metais kovo 23 dieną Vilniuje „Gray“ restorane vykusius pietus buvo sumokėta 184,5 euro.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ALGIS

CHAMAS , KITAIP NEPASAKYSI .

deinis

Palaikau JO ,kiek kainuoja kelionės Pranskiečiui į na mus o apie KUBILIŲ nešneku ,rodos du milijardai skola anuku anukams

JO

O kiek kas zino, kubilas ,jukneviciene ir aplamai koncervai isleido pinigu kelionem,o pranskietis kasdien vazinedamas I Kauna niekas nemato,kodel LRT tyrejai netyre kur svaistomi mokesciu moketoju pinigeliai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS