R. Karbauskis: prašysime rinkėjų šiek tiek padidinti valdančiąją daugumą | kl.lt

R. KARBAUSKIS: PRAŠYSIME RINKĖJŲ ŠIEK TIEK PADIDINTI VALDANČIĄJĄ DAUGUMĄ

Valdančiųjų „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis sako besitikintis po rudenį vyksiančių Seimo rinkimų formuoti centro-kairės koaliciją ir padidinti valdančiosios daugumos skaičių.

„Labai sunku yra dirbti, kada mes turime „valdančiąją“ daugumą, kuri turi, pavyzdžiui, 68 balsus, nes konservatoriai ir liberalai ištraukia korteles ir mes labai sunkiai priimam įstatymus, dėl to mes prašysime rinkėjų šiek tiek padidinti šitą valdančiąją daugumą“, – žurnalistams po partijos tarybos posėdžio sakė R. Karbauskis.

„Mes bandysim prašyti rinkėjų, o kaip jie pasirinks, taip ir bus“, – teigė jis.

Šiuo metu valdančiąją daugumą Seime sudaro 49 „valstiečiai“, 11 „socialdarbiečių“ ir aštuoni Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos nariai. 

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (60)

...

Valstiečiai kaip valstiečiai, jie mūsų Žemės druska. Bet va 'konservai' - TRAGEDIJA. (beje, jei ne Karbauskis, čia jau būtų neo-Izraelis. Nes Dėdulė gerai buvo sumąstęs: "Grąžinkim žemę tiems kurie jos niekada nedirbo, tuomet jie nersis iš kailio PAPIGIAI ją parduodami; žydai gi pinigų turi". BET - atsirado Lietuvis, kuriam ta kaina buvo įkandama, ir žydukams tai tapo per brangu; o ir 'konservai' be 'bakšišo' liko). Taip kad: "Už Lietuvą, už MŪSŲ Valstiečius', NE parsidavėliams 'konservams'!"

onute TO EKSAS

TIESIOG PROTU NESUVOKIAMA KAIP TAS EKSAS ŠAUKIASI SOCDEMUS PAULAUSKA ZUOKA ŽEMAITAITI KAD JIE LIETUVA IŠGELBĖTU ŽMOGAU AR TAU SU PROTU GERAI AR ESI UŽKIETĖJUSIO KGBisto PALIKUONIS

natalija

Gerbemas KARBAUSKI jus tapote ne ELITO o tilios lietuvos patriotu JUS IŠ SAVO LĖŠU ŠELPETE SPORTININKUS AKTORIUS SAVO LĖŠOMIS LEIDŽIATE GROŽINE MOKYKLINE NLITERATŪRA JUS PRIKĖLĖTE ŽEMĖS ŪKIO BENDROVES ATSTATĖTE FERMAS KULTUROS NAMUS ISTEIGĖTE VAŽIUOJANČIA AMBULATORIJA MOKATE GYDITOJAM ATLYGINIMUS KAD VELTUI TIKRINTU KAIMO ŽMONES NUO VĖŽIO KURŠĖNUOSE NUPIRKOTE PREKYBOS RUMUS IR PADOVANOJOTE BENDRUOMENEI KULTŪROS REIKMĖM NAISIU PENKIU MUZIEJU DARBUOTOJAM MOKATE ATLYGINIMUS JUSU MECENAVIMO NEIMANOMA APRAŠYTI AČIU JUMS IR LAIKYKITĖS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS