R. Karbauskis: S. Skvernelis jau davė atsakymą „valstiečiams“ dėl Seimo rinkimų | kl.lt

R. KARBAUSKIS: S. SKVERNELIS JAU DAVĖ ATSAKYMĄ „VALSTIEČIAMS“ DĖL SEIMO RINKIMŲ

  • 22

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis tvirtina, kad, logiškai mąstant, galima jau dabar sakyti, jog atsakymas dėl premjero Sauliaus Skvernelio dalyvavimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąraše Seimo rinkimuose yra duotas.

„Jei logiškai svarstytume iš to, kas yra pasakyta: Saulius (Skvernelis – ELTA) pasakė, kad jeigu sveikata leis (Seimo rinkimuose dalyvaus – ELTA). Saulius pasveiko, Saulius pasakė, kad jei eis į rinkimus, tai eis su Valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Logiškai, jūs suprantate, atsakymas yra duotas. Klausimas yra vienas, kad tašką padėsime tada, kada tam bus laikas. Dabar apie tai mes nė šnekėti nenorime, nes ne tai dabar yra svarbiausia“, – „Žinių radijui“ teigė R. Karbauskis.

Jo teigimu, atsakymas dėl to, ar premjeras ves „valstiečių“ sąrašą Seimo rinkimuose, visuomenei bus duotas atšaukus karantiną.

„Kai atšauks karantiną ir mes grįšime prie normalaus gyvenimo, tada bus atsakymai į visus klausimus“, – pridūrė jis.

Kartu „valstiečių“ lyderis pabrėžė, kad turįs viltį, jog sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga kartu su jo vedama partija dalyvaus rudenį vyksiančiuose rinkimuose. Tačiau, nepaisant kylančio ministro populiarumo, galimybė, kad jis vestų partijos sąrašą, sekant R. Karbauskio retoriką, nėra svarstoma.

„Veryga dirba savo darbą, jis puikus ministras buvo prieš dvejus metus, prieš metus ir yra dabar. Tik prieš dvejus metus ir prieš metus propaganda liejosi tokiu būdu, kad paties jo nesigirdėjo. Dabar ministro blokuoti propaganda negalima, nes jis išeina į tiesioginį eterį, ir žmonės pradeda suprasti, kokį mes puikų sveikatos ministrą turime“, – teigė R. Karbauskis, pridurdamas, kad partija nuspręs, kokią vietą sąraše A. Veryga užims.

R. Karbauskis anksčiau yra teigęs, kad jo vadovaujama partija S. Skvernelį norėtų matyti vedant Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą Seimo rinkimuose.

Politiko teigimu, S. Skverneliui vesti partijos sąrašą būtų logiška, nes jo reitingas tarp „valstiečių“ yra aukščiausias.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

PENSININKĖ

Tiesiog badavau prie tu vagiu konservu dabar atsigaunu pensija padydėjo ir matyti kad šita dora valstiečiu partija toliau gerins tautos gyvenima DIDELIS AČIU JUMS VALDANTIEJI IR JUMS GERBEMAS KARBAUSKI KAD DOROS KELIU VEDAT SAVO PARTIJA

kauniete

DIDELĖ PAGARBA JUMS KARBAUSKI REIŠKIA TAUTA TIK UŽ JUS BALSUOSIM VISAS MŪSU KOLEKTYVAS SEKMĖS BRANGIEJI

JONAS TO LIZINGINIS BEVELIJA

KA CIA DU ŠUDA SUMALEI AR PATS SUPRATAI KA PARAŠEI SUNKU KAIP DURNELIS NORI PAREGULIUOTI PAVAIDINTI DIDIJI POLITIKA NE TAU MINKŠTU SMEGENU SAVININKE PASAKOTI APIE TRILIJONUS JUOKINTI TUOS KURIE IŠMANO IDIJOTE KA GALI TOKS DEBILAS SUPRASTI TIK RAŠINĖTI APIE VISKA IR APIE NIEKA NEKIŠK NOSĖS KUR NIEKO NESUPRANTI ASILE
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS