R. Karbauskis vėl kaltina konservatorius: žaidžia žmonių gyvybėmis | kl.lt

R. KARBAUSKIS VĖL KALTINA KONSERVATORIUS: ŽAIDŽIA ŽMONIŲ GYVYBĖMIS

  • 53

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis teigia konservatorių retorikoje įžvelgiąs grėsmę žmonių gyvybėms. Politiko teigimu, konservatoriai yra atsakingi už tai, kad viešojoje erdvėje pastaruoju metu keliami klausimai, ar valdžios taikomos pandemijos suvaldymo priemonės bei komunikacija nėra diskriminuojanti.

„Prokonservatoriška propaganda pradėjo neigti koronaviruso grėsmę senjorams ir kaltinti valdžią, neva rekomendacijos senjorams nesilankyti viešose vietose yra diskriminacinės. Tai vertinu kaip sąmoningą kėsinimąsi į šių žmonių gyvybę ir noriu išdėstyti argumentus“, – feisbuke trečiadienį rašo R. Karbauskis.

„Konservatoriai, reikalavę įvesti nepaprastąją padėtį, perduoti ekstremalios situacijos valdymą kariškiams, pamatę, kad pirmoji koronaviruso banga sėkmingai suvaldyta, galiausiai nepavykus sugriauti valdančiųjų siekio kiekvienam senjorui išmokėti po papildomą 200 eurų išmoką, ėmėsi naujo kiršinimo plano: kurstyti senjorų nepasitenkinimą, esą valdžia, rekomenduodama, jei tik yra galimybė, jiems likti namuose ir nesilankyti viešose vietose, siekia vieno – juos diskriminuoti ir pažeminti“, – socialiniame tinkle rašo „valstiečių“ lyderis.

Jo teigimu, apgailėtina, jei politiniai oponentai prieš rinkimus skleidžia žinias, kurios, pasak jo, gali pasikėsinti į žmonių gyvybes.

„Apgailėtina, kad dėl rinkimų kampanijos konservatoriai skleidžia propagandą ir žmonių emocijomis bando žaisti ten, kur toks žaidimas iš esmės tampa žaidimu žmogaus gyvybe. Visos rekomendacijos senjorams, kuriose raginama, jei tik įmanoma, vengti žmonių susibūrimų, viešų vietų ir būti namuose, yra paremtos vieninteliu noru – apsaugoti senjorus ir išvengti jų mirčių“,– rašo R. Karbauskis.

Rašyti komentarą
Komentarai (53)

tadas

Karbauski, išėjai iš Seimo - ir nešdinkis kuo toliau, nesmardink aplinkos - pakankamai priteršei Lietuvą rusiškomis trąšomis ir kvaila neapykata kitaip manantiems. Užmiršk, pagaliau, kelią į Seimą - apsieis ir be tavęs.

As

O šitas gandragalvis dar gyvas?

Manau

Kad pirmiausia Karbauskiui reikia pagalvoti,o ką jis padarė gero.Tik kaltino kitus,norėjo tik diktuoti.Jam jau seniai laikas palikti seimą ir nekiršinti žmonių.Argi mūms to reikia.Mūms reikia ne melagių,o rimtų sprendimų dėl geresnio gyvenimo.Nusirito medicina,švietimas.O ką jau kalbėti apie teisėsaugą.Ir pedofilija kaip klesti? Vaikų grobimai iš gerų šeimų.Negali ramiai gyventi iš Kauno šeima,vis inkriminuoja jai bylą.Dėl Jurbarke žiauriai sumuštos mergaitės? Tokią valdžią turint tai gero nelauk.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS