R. Žemaitaitis praras svarbius postus Seime? | kl.lt

R. ŽEMAITAITIS PRARAS SVARBIUS POSTUS SEIME?

„Tvarkietis“ Remigijus Žemaitaitis gali prarasti Seimo vicepirmininko ir Seimo valdybos nario pareigas. Tai leidžia suprasti Seimo valdančiosios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis.

„R. Žemaitaičio likimas panašus bus kaip ir Seimo pirmininko. Bus atstatydinimas, aišku“, – trečiadienį  žurnalistams sakė R. Karbauskis.

Pasak jo, antradienį Seimo valdyboje priimant sprendimą dėl nenumatyto posėdžio sušaukimo R. Žemaitaitis palaikė opoziciją.

R. Žemaitaičio likimas panašus bus kaip ir Seimo pirmininko. Bus atstatydinimas, aišku.

„Vakar pavyko Seimo valdyboje užsitikrinti Seimo pirmininkui daugumą. Tai įvyko dėl to, kad  R. Žemaitaitis palaikė opoziciją. Dabar visiškai akivaizdu, kad kažkurį laikotarpį Seimo valdyboje daugumą turi opozicija, bet Seime dauguma nepasikeitė, dėl to viskas yra laikina. Visi sprendimai bus priimti ir atitinkamai įsivyraus darna“, – sakė R. Karbauskis.

Antradienį Seimo vicepirmininkas „tvarkietis“ R. Žemaitaitis sakė, kad neatmeta galimybės trauktis iš Seimo pirmininko pavaduotojo posto, tačiau dėl to turėtų spręsti jį delegavusi partija.

„Yra koalicinė sutartis su „Tvarka ir teisingumu“. Bus valdybos posėdis su Seimo nariais, kurie yra „Tvarkos ir teisingumo“ atstovai Seime. Pasitarsime, ką reikia daryti. Jeigu partija nuspręs, kad reikia man trauktis ir deleguoti kitą narį, tai taip ir reikės padaryti“, – antradienį žurnalistams sakė R. Žemaitaitis, primena ELTA.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS