R. Žemaitaitis registravo projektą: siekia pirmalaikių Seimo rinkimų | kl.lt

R. ŽEMAITAITIS REGISTRAVO PROJEKTĄ: SIEKIA PIRMALAIKIŲ SEIMO RINKIMŲ

Neparlamentinės partijos „Laisvė ir teisingumas“ vadovas, Seimo opozicinės Lietuvos regionų frakcijos atstovas Remigijus Žemaitaitis įregistravo nutarimo projektą dėl pirmalaikių Seimo rinkimų.

Pirmalaikius rinkimus parlamentaras siūlo paskelbti gruodžio 18 dieną, nutarimo projekte įrašęs, kad „šio Seimo bei Vyriausybės tolesnis darbas yra neįmanomas“.

„Šalyje būtini pirmalaikiai Seimo rinkimai bei kokybiškai nauja valdžia, kuri turėtų daugumos Lietuvos žmonių pasitikėjimą ir norą bei gebėjimus dirbti Lietuvai“, – rašoma projekte.

Pirmalaikiai Seimo rinkimai gali būti rengiami Seimo nutarimu. Jam priimti reikia ne mažiau kaip trijų penktadalių Seimo narių, tai yra 85  balsų.

Pagal įstatymą, naujo Seimo rinkimai turi būti surengti ne vėliau kaip per tris mėnesius nuo sprendimo dėl pirmalaikių Seimo rinkimų priėmimo dienos.

Seimo eiliniai rinkimai vyks 2024 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Paprasta bet neprasta

Vienas iš protingiausių seime...drąsiausių ir ūkiškiausių narių, gerbiu kad sugeba pasipriešinti seimo "mafijai"...

Jie juk ir biudžete numatė milijardų kažkiek

Atsargai. Bus išeitinės išmokos iš tos sumos. Jei vyks išankstiniai rinkimai, o būtų protinga juos vykdyti per savivaldos rinkimus vienu metu, atstatydinys mi istorijų valdininkus ir seimūnus in corpore bus didelė suma išeitinėms išmokoms. Bet po naujų rinkimų valdininkus ministerijų ir joms pavaldžių institucijų lygyje turi atleisti visus ir samdyti naujus žmones, pavyzdžiui, pasikviesti valdininkus su Lenkijos pilietybe. Per 32 metus tapo daugiau nei aišku: nėra kas galėtų būti valdininkus po to, kai 32 metus dalino falšyvus magistrų diplomus kuriuos nusipirko idiotai, narkomanai, beraščiai, esamu metu valdomi telefonų skambučiais ir korumpuoti iki tokio lygio, kad jau nebėra daugiau reikalo nei juos tikrinti nei analizuoti. Visi su purvinos reputacijom ir kiauromis grupių galvelėm. Ligonių gvardija, daugiau nieko.

taip

Vienintelė teisinga išeitis – priešlaikiniai rinkimai. Raudonųjų anūkų šaika turi eit velniop
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS