S. Skvernelis abejoja G. Nausėdos pergale kituose prezidento rinkimuose | kl.lt

S. SKVERNELIS ABEJOJA G. NAUSĖDOS PERGALE KITUOSE PREZIDENTO RINKIMUOSE

  • 26

Partijos „Vardan Lietuvos“ lyderis Saulius Skvernelis nesutinka su politologais, teigiančiais, kad 2024 m. vyksiančių prezidento rinkimų nugalėtojas jau yra aiškus – esą daugiausiai galimybių laimėti rinkimus turi dabartinis šalies vadovas Gitanas Nausėda.

Prieš trejus metus savo kandidatūrą į prezidentus kėlusio politiko teigimu, jo vedama partija turės savo kandidatą, tačiau, kaip leidžia suprasti S. Skvernelis, pretendentu į šalies vadovus, ko gero, bus ne jis.

„Manau, kad 2024 metais svarbu, kad vėl būtų normali aktyvi rinkimų kampanija, kokia buvo 2019 m. Žmonės tada tikrai turėjo galimybę pasirinkti iš įvairiausių kandidatų, buvo didžiulė konkurencija. Tad svarbu užtikrinti, kad taip ir būtų, būtų blogai jei, kaip matome iš kai kurių politologų, kurie sako, kad nesvarbu, kas čia būtų, nugalėtojas jau kaip ir yra, kad nors ši kadencija per pusę persivertė, tai kita kadencija (G. Nausėdai – ELTA) yra garantuota“, – „Žinių radijui“ svarstė ekspremjeras.

„Svarbiausias dalykas yra, kad būtų užtikrintas žmonių pasirinkimas, kad žmonėms būtų galima pasiūlyti realius kandidatus, ir mūsų politinė partija turės pasiūlyti savo kandidatą į prezidento poziciją 2024 m.“, – sakė S. Skvernelis, leisdamas suprasti, kad pats antrą kartą laimės prezidento rinkimuose nebebandys.

„Mes, kaip demokratinė partija, rasime demokratinį sprendimą šiuo klausimu“, – apibendrino parlamentaras.

S. Skvernelis 2019 m. kaip „valstiečių“ iškeltas kandidatas dalyvavo prezidento rinkimuose, tačiau į antrąjį turą nepateko.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

LIETUVA PRIĖJO LIEPTO GALĄ...

Šiandien nematau nei vieno kandidato, kuris garbingai, solidžiai galėtų atstovauti Lietuvai. Geriausias kandidatas būtų Kauno meras. Deja...landsberginė šutvė, purvasklaidos pagalba, per daug išpylė purvo ant Matijošaičio. To, kuris tikrai vertas PREZIDENTO VARDO.

ZZ

Labai padlaiziavo ukrainos klausimu, matosi kad konservams dirba

aha

Dar viena "aftaritetynga nomonia". :) Dar klausimas, ar tas naujas mentų darinys į Seimą pateks? :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS