S. Skvernelis apie premjeravimą: man tai buvo trečiasis universitetas | kl.lt

S. SKVERNELIS APIE PREMJERAVIMĄ: MAN TAI BUVO TREČIASIS UNIVERSITETAS

Premjeras Saulius Skvernelis neslepia, kad jis koalicijoje nedirbtų su Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija, nepaisant to, ar Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) joje būtų. S. Skvernelis teigia, kad TS–LKD lyderiai jam nepriimtini nei kaip politikai, nei kaip žmonės.

„Partija laisva valia gali spręsti, kokioje koalicijoje bus, bet savęs asmeniškai tokioje valdančiojoje daugumoje nematau. Kalbant apie dabartinius partijos lyderius (TS-LKD), kurie yra Seime, man jie yra nepriimtini nei kaip politikai, nei kaip žmonės“, – teigė jis.

S. Skvernelis Seimo rinkimuose pergalę matytų, jei būtų formuojama centro kairės koalicija.

Tai yra trečiasis universitetas. Tikrai negalvojau, kad ištversiu šias ketverių metų studijas, nes reikėjo mokytis kiekvieną dieną.

„Centro kairę galėtų sudaryti pagal pirminius rezultatus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, socialdemokratai, Darbo partija. Dabartiniai mūsų partneriai Lietuvos lenkų rinkimų akcija ir ant ribos balansuoja Socialdemokratų darbo partija. Dar neaišku, kaip bus su Laisve ir teisingumu, pasižiūrėsime. Alternatyva, matyt, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai, Liberalų sąjūdis, Laisvės partija“, – teigė jis.

Paklaustas, kaip vertina savo pirmininkavimą Ministrų Kabinetui, S. Skvernelis teigė, kad jam tai buvo trečiasis universitetas.

„Tai yra trečiasis universitetas. Tikrai negalvojau, kad ištversiu šias ketverių metų studijas, nes reikėjo mokytis kiekvieną dieną. Tai buvo neįkainojamos patirtys ir nesėkmės, tai niekas tikrai, kas nepabuvo šiose ministro pirmininko pareigose, turbūt neįsivaizduoja, kas tai yra. Džiaugiuosi, kad tai trečioji Vyriausybė, kuri baigė visą kadenciją. Noriu palinkėti, kad būtų ir ketvirtoji Vyriausybė, kuri pabaigtų visą kadenciją, nes tai labai svarbu dėl darbų ir stabilumo“, – sakė S. Skvernelis.

GALERIJA

  • S. Skvernelis apie premjeravimą: man tai buvo trečiasis universitetas
M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kis

Butu geras derinys,kad koalicijoje nebutu "tradiciniu"partiju ir aferiugos DP.Kai padelioji,beveik neimanoma,nes "nykstukai "sprendzia tik vaduku patekima prie "kasos"jie patys supranta,kad ju daug ir jie niekas.Kol vadukai nenurims,nesijungs i viena galinga partija,kur butu tikrai zmones nesusitepe niekuo,rinkejas rinks ir su dideliu atotrukiu.Lietuvoje uztenka 4-6 partiju,o ju 17 kiekvienas traktoristas ,karviu melzejas nori prisiliesti prie to stebuklingo aukso puodo/Pavyzdys Pranckietis ,atrodo atejo gramatnas zmogus,o kas paliko,podstilka opozicijai,kiek jis prisniaurkste,baisu,tokiu (atsiprasau) debilu siose pareigos nebuvo ir matomai jau nerinks.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS