S. Skvernelis įvertino savo Vyriausybės darbą: valstybė atsuko veidą į žmogų | kl.lt

S. SKVERNELIS ĮVERTINO SAVO VYRIAUSYBĖS DARBĄ: VALSTYBĖ ATSUKO VEIDĄ Į ŽMOGŲ

Laikinasis premjeras Saulius Skvernelis džiaugiasi, kad jo vadovaujamam Ministrų Kabinetui per kadenciją pavyko įgyvendinti maždaug 90 proc. Vyriausybės programos plano.

„Kalbant apie Vyriausybės programą ir priemonių plano įgyvendinimą, tai apie 90 proc. visų priemonių yra įvykdyta. Tai nėra blogas rezultatas“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje teigė S. Skvernelis.

Laikinojo premjero teigimu, būtent jo vadovaujama Vyriausybė atsisuko į gyventojams svarbias problemas.

Valstybė atsuko veidą į žmogų, mes matėme problemas ir jas sprendėme.

„Darbų buvo pakankamai daug, bet pagrindinis dalykas, ką mes tikrai stengiamės daryti ir padarėme, susijęs su tuo, kad valstybė atsuko veidą į žmogų, mes matėme problemas ir jas sprendėme. Ypač su socialiniais klausimais, socialinės atskirties mažinimu, nuo silpniausių mūsų visuomenės grandžių: ar tai būtų neįgalūs asmenys, įvairias išmokas gaunantys asmenys, senjorai, galiausiai mažas, vidutines pajamas gaunantys dirbantys asmenys, jaunos šeimos“, – sakė laikinasis premjeras.

S. Skvernelis taip pat akcentavo atlyginimų kėlimo klausimą mokytojams, medikams policininkams ir t. t.

„(Buvo įgyvendinta – ELTA) daugybė sprendimų, kurie susiję su strateginiais valstybei reikalingais projektais, kaip energetikos klausimai, sinchronizacija, kuri yra finišo tiesiojoje, žalioji energetika, saulės energetika, valstybės įmonių pertvarka ir daugybė kitų klausimų, susijusių ir su užsienio, ir su vidaus politika“, – taip pat akcentavo jis.

Visgi S. Skvernelis teigė, kad jo vadovaujamos Vyriausybės kadencija nebuvo lengva, nes į Ministrų Kabineto veiklą buvo žiūrima ypač kritiškai.

„Buvo visko per tą laikotarpį, pakankamai sunkus laikotarpis buvo. Mes, ko gero, nė vieno ir biudžeto neturėjome galimybės ramiai priimti, visą laiką buvo torpeduojama, verčiama mus gyventi 1/12 pernai biudžetą tvirtinant ir už praėjusių metų. Nieko nepadarysi, darbas yra toks“, – sakė S. Skvernelis.

„Nuo pirmos dienos į mus buvo žiūrima ypač kritiškai, per padidinamąjį stiklą, bet tai yra labai gerai“, – pridūrė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

manau

Buvo bandymai mažinti seimo narių skaičių, riboti farmacininkų bei prekybos centrų apetitą, mažinti alkoholio vartojimą ir taip toliau, kad neturėjo palaikymo tai keista, nors sunku suprasti ko nori šita virkaujanti tauta, manau botago, ką dabar ir gaus.

Pencininkas

Pencininkai ilgai atsimins ta nors ir nedidele parama du simtus euru. Kiti mano pazystami net skalbimo masina nusipirko, teievizoriu nauja, geresnius batus ziemai .O ko laukti is liberalu pencijos pamazinimo ir kainu kilimo .

Aciu Skverneliui ir visai buvusiai koalicijai

Valstieciu ir koalicijos geri darbai Skvernelis ,Karbauskis ir visa valdancioji dauguma geru darbu nemazai padare pencijas padidino,vaiko pinigus padino ,komandiruotpinigius padidino.Net vezejus prispaude tenka moketi algas darbininkams.O kur dar Lrt bizneliai pristabdyti kur mergele uz du tukstancius euru viena daina sudainuodavo.Kelininkai prispausti tenka gerus kelius tiesti o ne vogti medziagas ir po simta tukstanciu nuo kilometro i kisene isideti.Vaistininku bizneliai isaiskinti tenka kainas mazinti.Lietuvos gelezinkeliu bizniai baigesi.Kaip buvo kertami miskai ir apskaitos nebuvo prispaustos uodegos ir ten.Gamtosauga visa nepriklausomybes laikotarpi GRIGEO terse marias nacionalini lietuvos parka niekas nemate,pamate tik valstieciu ministras.Kas sutvarke Silutes kelia Skvernelio vyriausybe o kiek buvo pazaduku ne vienas nepadare.Muziejuose viena diena menesi zmones veltui galejo lankytis savo istorija pazinti ar nors viena valdanti valdzia ka nors panasaus buvo padariusi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS