S. Skvernelis: K. Mažeikos sprendimas jungtis prie kuriamos partijos pradžiugino | kl.lt

S. SKVERNELIS: K. MAŽEIKOS SPRENDIMAS JUNGTIS PRIE KURIAMOS PARTIJOS PRADŽIUGINO

Buvusio aplinkos ministro, Seimo nario „valstiečio“ Kęstučio Mažeikos sprendimas jungtis prie kuriamos partijos pradžiugino, teigia Saulius Skvernelis.

„Man džiugu pirmiausia tai, kad tai yra mano ministras, buvęs Vyriausybėje, jis kartu dirbo ir tikrai tai pradžiugino“, – šeštadienį žurnalistams Palangoje teigė buvęs premjeras.

Jis taip pat pridūrė būsiantis laimingas, jeigu prie jo buriamos partijos prisijungs ir daugiau ministrų, dirbusių jo Ministrų kabinete.

„Aš tikrai būčiau labai laimingas, jeigu tie žmonės, su kuriais dirbome, ypač pirmame etape, kai Vyriausybė buvo iki performavimo, jeigu jie ateitų, nes kuo toliau, tas laikas eina – jau praėjo pusantrų metų, aš tikrai galiu pasakyti, kad buvo stipri, profesionali ir kompetentinga Vyriausybė“, – sakė S. Skvernelis.

K. Mažeika šeštadienį BNS patvirtino, kad jungiasi prie šios partijos ir teigė, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungoje (LVŽS) trūksta lyderystės, o sprendimą paskatino ir „vietiniai konfliktai“ partijoje.

„Valstiečių“ lyderis R. Karbauskis BNS teigė, kad jo apie sprendimą K. Mažeika neinformavo, taip pat LVŽS lyderis sakė, kad jį nustebintų sprendimas trauktis dėl konflikto su kitu „valstiečiu“ Dainiumi Gaižausku.

Šeštadienį Palangoje vyksta S. Skvernelio buriamos Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ steigiamasis suvažiavimas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Taip \\\\\.../////

kiekviena šiukšlė brangi.

Anonimas

kas PRIES MENTA spaudziam ZALIA

Erika

Nubalsuokite už referendumą per vrk tai galėsim iš naujo rinkti seimą. Šiuo metu duoti trys mėnesiai surinkti 100000 balsų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS