S. Skvernelis: R. Masiulis ministro darbo tikrai netęs | kl.lt

S. SKVERNELIS: R. MASIULIS MINISTRO DARBO TIKRAI NETĘS

Nors prezidentas Gitanas Nausėda, antradienį viešėdamas Latvijoje, sakė, kad dėl susisiekimo ministro Roko Masiulio likimo dar nėra galutinai susitarta, premjeras Saulius Skvernelis pakartojo, kad R. Masiulis savo einamose pareigose darbo tikrai netęs.

„Taškai jau kaip ir sudėti yra, tai nėra čia ką daugiau ir svarstyti“, – žurnalistams ketvirtadienį po koalicinės tarybos posėdžio Seime sakė premjeras.

„Šitoje pozicijoje tikrai nebus“, – pridūrė S. Skvernelis, neįvardijęs galimų postų, kuriuos vis dėlto toliau galėtų užimti R. Masiulis.

Premjero teigimu, ketvirtadienį jis planuoja pateikti trijų naujų ministrų kandidatūras G. Nausėdai.

„Tikėtina, šiandien kalbėsiu“, - sakė S. Skvernelis, pabrėžęs, kad Seimui iš naujo balsuoti dėl Vyriausybės programos nereikės.

ELTA primena, kad pagal koalicijos sutartį susisiekimo ministro postas turėtų atitekti Lietuvos lenkų rinkimų akcijai – Krikščioniškų šeimų sąjungai (LLRA-KŠS). Realiausiu kandidatu užimti ministro kėdę įvardijamas Vladislavas Kondratovičius. Tuo metu vidaus reikalų ministru bus siūlomas LLRA-KŠS narys Jaroslavas Narkevičius, pakeisiantis Eimutį Misiūną, o žemės ūkio ministro pozicijai užimti bus teikiama „socialdarbiečio“ Andriaus Palionio kandidatūra.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Remigijus

Asfaltą gadina perkrautos furos, per karščius įspaudžia dangą Lenkai neleidžia per karščius važiuoti fūroms...

Mulkis

tas skvernelis, kelininkai prispaudė arba papirko ir ne kitaip. Skverneli, pažiūrėk kokius kelius tie gobšuoliai kelininkai tiesė - vis du metus telaikė.

Petras

Protingesni Skverneliui nuo amziaus pradzios labai labai nepatiko, o gerbiamas ir saziningas Masiulis eile kartu protingesnis- tuo labiau. Kaip Jums, Prezidente, tokie sprendimai? NEPATINKA?? IR MAN NE! BET TAMSTA, GALIT JUS!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS