S. Skvernelis sako, kad nenorėtų dirbti socialdemokratų formuojamoje Vyriausybėje | kl.lt

S. SKVERNELIS SAKO, KAD NENORĖTŲ DIRBTI SOCIALDEMOKRATŲ FORMUOJAMOJE VYRIAUSYBĖJE

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad po Seimo rinkimų jis daugiau nebenorėtų dirbti Vyriausybėje, jei ją formuotų socialdemokratai.

„Aš Vyriausybėje tikrai nedirbčiau, nebegrįžčiau niekada į ministro poziciją – tai čia faktas yra, aš jau paragavau, kas yra ministro duona, dar „skalsesnė“ ji yra ministro pirmininko. Mes ir šiandien kalbėjome, kokia yra kaina – nebenoriu apie tai kalbėti, nes dauguma to, kas vyksta politikoje, tai yra daugiau negu žema ir šlykštu“, – interviu TV3 televizijai ketvirtadienį kalbėjo premjeras, paklaustas, ar sutiktų tapti Vyriausybės nariu, jei ją formuotų Gintauto Palucko vadovaujama partija.

Kaip BNS sakė premjero patarėjas Tomas Beržinskas, premjeras „valstiečių“ pergalės atveju „tikrai sutiktų formuoti Vyriausybę“.

Premjeras interviu taip pat svarstė, kad jei rinkimuose daugumą laimėtų opoziciniai socialdemokratai, jie į koalicijos partnerius rinktųsi ne „valstiečius ir žaliuosius“, o konservatorius.

„Tačiau, jei socialdemokratai laimėtų daugumą ir siūlytų koaliciją, tai būtų jų iniciatyva, manau, kad svarstytų Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Bet aš galvoju, kad, matyt, bent jau pagal tą paskutinių metų darbą ir elgseną, ir dar šiandien derinamus veiksmus, ko gero, socialdemokratai kviestų į koalicijos partnerius Tėvynės sąjungą“, – tikino S. Skvernelis.

Praėjusią savaitę S. Skvernelis patvirtino dalyvausiąs Seimo rinkimuose Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąraše bei Pilaitės-Karoliniškių vienmandatėje apygardoje.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Dėdė Ignas

Nepergyvenk, Sauliuk, daugiau jau nrteks dalyvauti vyriausybėje ir neteks dirbti nė su kuo. Pailsėsi, sveikatą sutvarkysi. Tep tatai.

Punch

Milicininke,neskaldyk bajeriu,kad neitum su socdemais. Eitum ir eisi su bet kuom,kad tik likti prie lovio. Tu nevertas pasitikejimo - ta jau irodei. Isverstskuris mentas

*******

"Žodžio žmogus", ką dar šiuo klausimu apie švarkrlį galimą pasakyt. Tiek jisjau visko žadėjo, kad galėjo savo pažaduose nuskęsti. Ypač įsimintinas pazadas, kad atsistatydins, jei nelaimės prezidento rinkimų. Bet, matyt, premjero duona ne tokia jau bloga, kaip jis čia dabar bando vaizduoti. Gaila, kad savo žodzio nesilaikė. Aišku, nezinia, kas kį būtume gavę kitą MP, bet blogiau nebūtų buvę tikrai. Gal ir dabar pasjuokim iš " žodžio žmogaus" pažadų. Tikrai, norėčiau tikėtis, kad skvernas tiesiog to pasirinkimo neturės, tai galės ir laikytis savo "pažadų".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS